Muazzez Abacı... KADINLAR İÇİN SÖYLEDİ!

Muazzez Abacı... KADINLAR İÇİN SÖYLEDİ!

Başakşehir Belediyesi`nin Bahçeşehir Kültür ve sanat Merkezi`nde düzenlediği `Dünya Kadınlar Günü` özel konserinde Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Muazzez Abacı sahne aldı.

Muazzez Abacı konserinde bir arkadaşının başına gelen ilginç bir olayı anlatıp herkesi güldürdü ve ardından da erkekleri tatlı sert uyardı ?Sakın kadınlarını ihmal etmeyin, enayi yerine koymayın? dedi?

Başakşehir Belediyesi?nin Bahçeşehir Kültür ve sanat Merkezi?nde düzenlediği ?Dünya Kadınlar Günü? özel konserinde Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Muazzez Abacı sahne aldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan yaklaşık 1200 kişiye konser veren sanatçı şarkıları ile dinleyenleri adeta büyüledi.

Maestro İlyas Tetik yönetimindeki orkestra eşliğinde konserini veren Muazzez Abacı şarkılarını hayranları ile birlikte söylerken hanımlarla da şarkı aralarında sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Erkeklere esprili gönderme yaptı?

Bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü?nü kutlayan sanatçı bir hanım arkadaşının başına gelen ilginç bir olayı da anlattı. Abacı ?Bir hanım arkadaşım beyini sabah evden selametle uğurlamış. Akşam olunca da telefon açıp 'bey kaçta gelirsin? diye sormuş. Kocası da 'çorbayı ısıt geliyorum? demiş.

Adam yedi ay sonra gelmiş eve ve kadın kocasına 'çorbayı ısıt geliyorum dedin, nerede kaldın böyle? diye sormuş? Adam 'valla hanım köprüde trafik çok kötü trafik vardı? demiş. İşte bizim kadınlarımız böyle yumuşak başlıdır. Ama yumuşak başlı saçını süpürge ediyor diye de onu enayi yerine

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.