Mucize... KADINLAR KÖYÜ BOŞALLTI, ÇIPLAK ADAM KOŞTU!

Mucize... KADINLAR KÖYÜ BOŞALLTI, ÇIPLAK ADAM KOŞTU!

Mucize filminin Kars`ın bir köyünde gerçekleşen çekimlerinde filmin önemli bir sahnesi için köydeki kadınlar ve çocuklar kocaları tarafından bir gün için başka köye götürüldü.

'Beyaz Melek', 'Güneşi Gördüm' ve 'New York'ta Beş Minare' filmleriyle sinema dünyasının en çok merak edilen ismi olan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 4. filminin çekimlerinde oldukça komik bir durum yaşandı. Olay şöyleyaşandı;

Mucize filminin Kars'ın bir köyünde gerçekleşen çekimlerinde filmin önemli bir sahnesi için köydeki kadınlar ve çocuklar kocaları tarafından bir gün için başka köye götürüldü.

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Mucize filminde çekeceği bir sahne için bir hayli zorlandı. Filmde Aziz karakterini canlandıran Mert Turak senaryo gereği köyün içinde çırılçıplak koşması gerekiyordu.

Kırmızıgül durumu köy muhtarına anlatınca muhtarda durumu köy heyetiyle paylaştı. Köy heyetinin aldığı karar ilgi çekiciydi. Köyde yaşayan kadınlar ve çocukların yakın köydeki akrabalarına 1 günlüğüne gönderilmesi kararlaştırıldı.

Alınan kararı set ekibi, oyuncular, Mahsun Kırmızıgül ve köyde yaşayan köy halkı caminin ses siteminden yapılan açıklama ile duydular.

Yapılan duyuru şöyleydi: Duyduk duymadık demeyin, Mahsun Kırmızıgül?ün filminde çırılçıplak bir Adam koşacaktır. Onun için köydeki bütün kadınlar ve çocuklar yarın başka köylere misafirliğe gitmesi önemle rica edilir.

Duyan herkese söylesin yarın çırılçıplak bir herif koşacaktır. Haberiniz olsun??... Bu cami duyurusundan sonra çekim günü köyde kadın ve çocukların olmadığı bir ortamda çekimler gerçekleşti.

Mahsun Kırmızıgül filmlerini bekleyen büyük bir sinema kitlesi dört yıl aradan sonra ünlü yönetmenin yeni filmi Mucize için gün sayıyorlar.

Kırmızıgül'ün Mucize'si bu sezon sinema salonlarının en çok beklediği ve umut bağlakıları film olma özelliğini taşıyor. Mahsun Kırmızıgül, yapmış olduğu filmlerle gişede her biri ayrı ayrı büyük başarı yakalayarak toplamda 10 milyon seyirciyi yakaladı. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York'ta BeşMinare'den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize ile yeni yılın ilk günü 1 Ocak'ta izleyiciile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.