Müge Boz... STRİPTİZ YAPTI HAYATI DEĞİŞTİ !..

Müge Boz... STRİPTİZ YAPTI HAYATI DEĞİŞTİ !..

Reklam yıldızı Müge Boz,`Şüphe'dizisindeki striptiz sahnesiyle dikkatleri çekti. Oyuncu, canlandırdığı karakterin aksine sakin bir hayatı tercih ettiğini söylüyor. --->Boz'un dizideki striptiz sahnesinin VİDEOsunu izlemek için TIKLAYINIZ...

* Oyunculuk yeteneğinizi nasıl keşfettiniz?

"-Ti Performans'ta Aziz Nesin'in eserinden uyarlanan 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' oyununda oynamıştım. Ondan oyunculuğa daha profesyonel bakmaya başladım."

* Aileniz İzmir'de, üniversiteyi Eskişehir'de okudunuz. İstanbul'da yaşamaya ne zaman başladınız?

"-Ben İstanbul'da doğdum, büyüdüm. Sonra babamın işi nedeniyle İzmir'e gittik. Üniversiteyi bitirince de İstanbul'a döndüm."

* 'Şüphe'den önce sizi nerelerde izledik?

"-Arko'nun tıraş kolonyası reklamında kafasını uzatan kız bendim, ilk orada izlediniz. Daha sonra Turkcell, Mavi Jeans, Arçelik ve son olarak Nescafe reklamlarında oynadım. Bir de 'Melekler Korusun'un dizisinin birkaç bölümünde rol almıştım."

Dizide ailenin şımarık torununu canlandırıyorsunuz. Gerçek hayatta şımarık mısınızdır?

"-Arada anneme şımarıklıklar yaparım. Ama "Hep benim istediğim olsun" diyen bir insan değilim. Evde de istediğim şey mantık çerçevesindeyse yapılırdı."

* Okulda popüler miydiniz?

"-Kendi çapımda bir arkadaş grubum vardı. Canlandırdığım Meltem karakteri sürekli partiler düzenliyor. Ama ben o tarz şeylerle hiçbir zaman tatmin olmadım."

* Striptiz sahnesini çekerken çekinceleriniz oldu mu?

"-O sahne bana aykırı gelmedi. Çünkü 10 yaşında annesi ve babası ölmüş, gördüğü tek figür dedesi olmuş. Ölüme karşı tepki derin bir konu. Meltem kendi seksiliğini ve kadınsılığını da göstermek istiyor. Ben yaşadıklarının dışa vurumu diye yorumladım."

*"Çocuğu kucağında bir kadın olmam"* Oyunculuğunuzla ilgili nasıl eleştiriler alıyorsunuz?

"-Olumlu da olumsuz da eleştiriler alıyorum. Ama ben bir önceki bölüme göre daha iyi miyim, ona bakıyorum. Çok çalışarak oyunculuğumu ilerletmeye çalışıyorum."

*10 sene sonrası için neler düşünüyorsunuz?

"-Hayatı planlamayı sevmiyorum. 10 sene sonra çocuğunu kucağına almış bir kadın olacağımı düşünmüyorum. Daha çok gezebildiğim, oyunculuğun yanında başka projelere de imza atabildiğim, belki kendi markamı kurabileceğim günler hayal ediyorum."

*Stil danışmalığı da yapıyorsunuz. Çalışmalarınız nasıl gidiyor?

"-Şu an sadece Meltem'in stiline ekiple birlikte karar veriyoruz. Ama projelerim var. Arada moda çekimleri yapmayı, onları sitemde yayınlamayı düşünüyorum."


mug mug
. -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.