Muhteşem Yüzyıl Kösem... FARYA YENİDEN HAMİLE!

Muhteşem Yüzyıl Kösem... FARYA YENİDEN HAMİLE!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunun 19. bölümüyle 11 Nisan Salı günü ekranlara geliyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad suikasta uğruyor!

Sultan Murad, Farya’yla yüzleşiyor! Farya’nın hamile olduğu anlaşılıyor! Gülbahar Sultan’ın yaşadığını öğrenen Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’le karşı karşıya geliyor!

Sinan Paşa ve Gülbahar Sultan, Bayezid’i tahta çıkarmak için harekete geçiyor! Âtike Sultan ve Silahdar ilk defa yakınlaşıyor! Sultan Murad, Revan seferine çıkıyor!

Kösem Sultan Gülbahar Sultan’la karşı karşıya geliyor! Şehzade Bayezid, Sultan Murad’a suikast düzenliyor!

Sultan Murad, hakkında idam kararı verdiği Farya’nın hamile olduğunu öğrenir. İkili yüzleşir. Farya ve Sultan Murad arasında derin, aşılmaz bir uçurum vardır artık… 

Gülbahar Sultan’ın yaşadığını öğrenen Kösem Sultan, Bayezid’le karşı karşıya gelir. Bayezid’e son bir şans vereceğini söyleyen Kösem, hiç ummadığı bir cevap alır…

Sinan Paşa ve Gülbahar Sultan, Şehzade Bayezid’i tahta çıkarmak için bütün imkanları seferber eder. Hatta bu uğurda acemlerle anlaşır.

Silahdar, bir gece eve sarhoş gelir. Âtike Sultan’la gergin bir konuşmadan sonra yakınlaşırlar. Âtike için yeni bir umut doğar.

Sultan Murad, Revan seferine çıkar. Şehzade Bayezid’i de yanında götürür. Kösem Sultan ise payitahtın her yanında Gülbahar Sultan’ı arar.

Uzun bir arayıştan sonra Kösem Sultan, Gülbahar Sultan’ın karşısına çıkar. Sultan Murad’la beraber sefere giden Bayezid ise abisine büyük bir suikast düzenler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.