Murat Dalkılıç-Merve Boluğur Dalkılıç... EVLİLİKLERİNDE KRİZ Mİ VAR?

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur Dalkılıç... EVLİLİKLERİNDE KRİZ Mİ VAR?

Murat Dalkılıç, 'Alyans rahatsız edici bir aksesuar, takmak istemiyorum' dedi. Eşi Merve Boluğur Dalkılıç küplere bindi...

Bundan 4 ay önce şaşalı bir düğünle dünya evine giren Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Dalkılıç arasında alyans krizi çıktı. Bir süre önce alyansını çıkartan Dalkılıç ile Merve Boluğur o günlerde kısa süreli bir kriz yaşadı.

Bir kaç kez ayrı görüntülenen çift sorunu sonrasında çözse de şimdilerde yine sorun yaşıyorlar. Önceki gün bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Murat Dalkılıç samimi açıklamalar yaptı.

EVLİLİĞİ CİDDİYE ALMIYOR MU?

Neden yüzük takmadığı sorulan yakışıklı popçu, “Evlendiğimi herkesin bildiğini düşünüyorum. Alyanslar da benim bildiğim kadarıyla evliliği belli etmek için takılan bir aksesuar o yüzden ben evli olduğumu çok fazla belli etmeye ihtiyaç duymadım. 'Elime saat, yüzük falan takamıyorum' diye bir bahane vardır ya. Rahatsız aksesuar alyans”dedi.

Bu açıklamanın Merve Boluğur Caklışıç'ı öfkelendirdiği eşine 'Sen evliliğimizi ciddiye almıyor musun?' diye isyan ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.