Murat Hasarı-Cem Özkan... BEYOĞLU`NU SALLAMAYA HAZIRLANIYORLAR !..

Murat Hasarı-Cem Özkan... BEYOĞLU`NU SALLAMAYA HAZIRLANIYORLAR !..

Murat Hasarı ve Cem Özkan, `Murat Hasarı & Cem Özkan Project` adı altında kendi şarkılarını birlikte çalıp söylemek üzere Beyoğlu`nda sevenleriyle bir araya gelecek...

Geçtiğimiz aylarda "İnsan Nasıl Unutabilir Ki" adlı ikinci stüdyo albümünü piyasaya çıkaran; "Dön Bana", "Olmayacak Bir Hayal" şarkıları ve dizi müzikleriyle tanıdığımız Cem Özkan ile "Yanarım", "Pencereme Ay Düşse", "Bırak Güneş Yüzüne Değsin" gibi sevilen şarkıların yazarı Murat Hasarı, "Murat Hasarı & Cem Özkan Project" adı altında, kendi şarkılarını birlikte çalıp söylemek üzere bir araya geliyor.

Keremcem gibi sürpriz sanatçıların da sahne alacağı konser, 23 Şubat 2015, Pazartesi akşamı saat 22:30'da, Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde.

Murat Hasarı ve Cem Özkan, 90?lı yıllarda kurucusu oldukları Grup Merdiven ve China Band gruplarında ayrı ayrı müzik yaparken başlayan dostlukları, bu ortak konser ile yeni bir yol arkadaşlığına dönüşüyor.

Attila Özdemiroğlu?nun bu dostluk hatırına düzenlemelerini üstlendiği, Aşık Veysel'in "Kara Toprak"ı, "Murat Hasarı ve Cem Özkan Project" tarafından, 23 Şubat akşamı ilk kez seslendirilecek.

İkilinin bu süreçte besteledikleri yeni şarkılarını da birlikte seslendirecekleri, Must Entertainment?ın prodüksiyonunu üstlendiği konserine ait biletler Biletix'den de temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.