Murat Övüç...TELAFFUZ HATASINI AVANTAJA ÇEVİRDİ!

Murat Övüç...TELAFFUZ HATASINI AVANTAJA ÇEVİRDİ!

Evde Kal çağrısına uymayanlara yaptığı sert çıkışla da gündeme oturan Murat Övüç; şimdi de bu süreçte film izleyebilmek için takipçilerinden Netflix konusunda yardım isterken Netflix'i yanlış telaffuz edince sosyal medyanın yine gündemine oturdu.

Sunucu ve programcı Murat Övüç şimdi de ilginç çıkışlarıyla sosyal medyada fenomen oldu.... Sosyal medya kullanıcıları Övüç'ün çektiği her videoda kendilerini buluyor, Koronavirüs sürecinde de videolarını izleyip vakit geçiyorlar.

KARANTİNA SÜRECİNİ MÜKEMMEL YÖNETİYOR

EVDE KAL çağrısına uymayanlara yaptığı sert çıkışla da gündeme oturan Murat Övüç; şimdi de evinde kaldığı süreçte film izleyebilmek için takipçilerinden Netflix konusunda yardım isterken Netflix'i yanlış telaffuz edince sosyal medyanın yine gündemine oturdu...

Netflix durur mu hemen yardımına koşuyor Murat Övüç'ün, Twitter'daki isimlerine de yeni bir alternatif getirdiler.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınıyor. 1968 yılında dünyaya gelen ve aslen Vanlı olan Murat Övüç 5 çocuklu bir ailenin en küçüğü...

Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu...

Uzun yıllar tarot falı baktı ve yaşam koçluğu yaptı... Müşterileri arasında ünlüler de bulunan Murat Övüç'ün 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu var ve şu anda Beyoğlu'nda otel ve restaurant işletiyor.

VİDEOLARLA GÜNDEME GELDİ

Murat Övüç, özellikle Instagram videolarıyla adından söz ettiriyor. Verdiği tepkiler, hafif peltek konuşması onun daha fazla ilgi çekmesini sağlıyor.

Özellikle görümcesi ile erkek kardeşini uygunsuz vaziyette yakalayan kadının videosuna "Yanık Görümceeeee" diye bağırması gündem olmuştu...

ŞİMDİ DE NEKŞFLİŞ

Fenomen isim Korona Virüs yüzünden tüm Türkiye gibi #EvdeKal diyor ve günlerini evde geçiriyor. Bu durumdan sıkıldığını da çektiği videolarla yayınlıyor.

Yapacak bir şey bulamayınca takipçilerinden yardım istedi. Onlar da kendisine online dizi film izleme platformunu önerdi.

Ama ismini söylerken biraz zorlandı. “Nekşfliş gel bana da bağla” diye seslendi. Bu seslenişi, daha doğrusu hitap şekli bir anda gündeme geldi.

Şirket bile ismini sosyal medyada adını ''Netflix ya da Nekşfliş'' olarak değiştirdi.

"GÜNDEME TELAFFUZUM DEĞİL; YARDIMLARIM GELMELİ"

Fenomen isim bu durumdan şikayetçi. Yıllardır muhtaç insanlara yardım da eden Murat Övüç, böyle bir şeyle daha çok konuşulmasına haklı olarak biraz tepkili.

Zira yardımları değil; Nekşfliş demesi öne çıkarılıyor....

Sonuçta kendisini milyonlar takip ediyor, seviyor. Samimi de tavırları var. Hatta bir dönem ofis olarak günaydın demeyip Murat Övüç videoları açıyorduk.

Örnek alınması gereken çok fazla özelliği varken biraz ‘reklam’ gibi gelebilen bir videonun çok konuşulması düşünülmesi gereken bir şey.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.