Murat Topoğlu... SELÜLİTLERİNİZDEN KURTARACAK KREM!

Murat Topoğlu... SELÜLİTLERİNİZDEN KURTARACAK KREM!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le” programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Murat Topoğlu ile sağlıklı yaşam ve sağlıklı zayıflamak için çok özel tüyolar verildi.

SELÜLİT İÇİN ÇOK ÖZEL KREM!

Selülitlerden kurtulmak için çok önemli bilgiler veren Dr. Murat Topoğlu, herkesin evinde rahatça yapabileceği bir kremin de tarifini açıkladı. Bu çok özel selülit kremi içerisinde; “2 kaşık kahve, sodyum bikarbonat, 2 kaşık zeytin yağı ve pul biber” yer alıyor.

Bu karışımı hazırladıktan sonra selülit olan bölgeye sürerek şeffaf film ile sarılıyor. 10-15 dakika bekletildikten sonra bol su ile yıkanması gerektiğini söyleyen Dr. Murat Topoğlu, bu sayede etkili bir selülit kremi uygulanmış olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.