Mutlu Genç... AYLİN COŞKUN'UN KANATLARI ALTINDA ÇOK "MUTLU!

Mutlu Genç... AYLİN COŞKUN'UN KANATLARI ALTINDA ÇOK "MUTLU!

Uzun süre vokalistlik yaptıktan sonra kariyerine solo albümlerle devam eden ve daha önce çıkarmış olduğu albümlerle kendini müzik piyasasına ispatlayan Mutlu Genç, yeni single'ı için Aylin Coşkun’un sahibi olduğu AC Production ile anlaştı...

Yaklaşık bir buçuk aydır devam eden stüdyo çalışmalarını tamamlayan Mutlu Genç, yeni single'ını piyasaya çıkarmak için gün saymaya başladı.

Sözü Habil Ceyhan, müziği Murat Güneş'e ait olan ''En güzel ben severim'' adlı yeni parçasını yönetmen Tamer Aydoğdu'nun çektiği kliple taçlandıran Mutlu Genç'e, bu klipte model Ece Akengin eşlik ederken, çekimlerde kullanılan kostümler ünlü modacı Hakan Akkaya imzasını taşıdı.

mutlugenc_480x360.jpg

Pirinççi yolu Taş Ocakları mevkiinde gerçekleştirilen çekimler esnasında yüksek sıcaklık ve nem dolayısıyla set ekibi zaman zaman zor anlar yaşadı. Yaklaşık 20 saat süren klip çekimi esnasında güvenlik amacıyla özel bir sağlık ekibi hazır bekletilirken Mutlu Genç dur durak bilmeyen enerjisi ile çekimlere damgasını vurdu. Sıcak hava dolayısıyla yönetmen tarafından verilen set aralarında çekim ekibine destek olan ve onları motive etmeye çalışan Mutlu Genç, ''hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyorum. Yaz aylarına damga vuracak bu şarkıyı bir an önce piyasaya sürmek için var gücümle çalışıyorum.'' dedi.

Ac Production tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve Ramazan Bayramı'nın hemen ardından raflardaki yerini alacak olan yeni single hakkında bir hayli iddialı açıklamalar yapan Mutlu Genç, ''Kariyerim boyunca hiç bir zaman günü birlik bir sanatçı olmayı düşünmedim. Bu şarkıda bu tutumumun en önemli ispatı. Çok büyük bir emek sarf ederek ve yüzlerce şarkı arasından seçim yaparak ''en güzel ben severim''de karar kıldık. Umarım bu şarkı yaz aylarına damgasını vuracak ve benim kariyerim açısından da çok önemli bir dönüm noktası olacak. Tüm desteklerinden dolayı patroniçem Aylin Coşkun’a şükran duyuyorum…'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.