'Müziksiz Evin Konukları'... ÜÇÜNCÜ YILINDA YENİ KONUKLARLA !..

'Müziksiz Evin Konukları'... ÜÇÜNCÜ YILINDA YENİ KONUKLARLA !..

Neil Simon’un yazıp, Nedim Saban’ın Türkçeye kazandırdığı ve yönettiği Pulitzer ödüllü “Müziksiz Evin Konukları”, üç yıldır başarıyla sahneleniyor.

Bu duygusal komedi ,sevgisiz bir ortamda yaşam mücadelesi veren ana/ kızın hayatlarına giren çocuklar sayesinde aşkı, neşeyi mutluluğu tekrar keşfetmelerini, müziğin tadını çıkarmaya başlamalarını anlatıyor.Oyunda sevgisiz babaanneyi Suna Keskin, onun  çocuk ruhlu kızı Bella karakterini Ebru Cündübeyoğlu oynuyor.

Geçtiğimiz yıl Afife  Ödülleri’nde Yılın Prodüksiyonu ‘na aday  olan, “Gezginler Kulübü Yılın Oyunu” seçilen, “Müziksiz Evin Konukları”, babalarının maddi krize girmesi nedeniyle,  küskün, katı babaanneleriyle yaşamak zorunda kalan  çocukların öyküsünü anlatan bu aile komedisinde, Bülent Seyran, Ebru Karanfilci, Emrah Düzkaya, Alper Sinan Kılınç ve Selim Tezin rol alıyor. Geçtiğimiz yıl profesyonelliğe adım attığı ilk oyunla 14. Direklerarası Yılın   Yardımcı Erkek Oyuncusu ve Ekin Yazı Dostları Yılın Erkek Oyuncusu ödüllerini alan Selim Tezin,   oyunda katı düzene karşı gelen yaramaz bir çocuğu oynuyor.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU TİYATROKARE ile TİYATROYA DEVAM.

Atv ‘de bu yıl ilgiyle izlenen “Evli ve Öfkeli” dizisinde oynayan Ebru Cündübeyoğlu “Benim için zorlu bir sezon olacak.  Bir yandan dizi, bir yandan tiyatro. Daha öncede bu yorgunlukları yaşadım. Tiyatro için bu emek verilmeli. Ekiple keyifle oynadığımız bir oyun, seyirci ile buluşmak için heyecanla gün sayıyoruz.”

Yıllar sonra “Müziksiz Evin konukları” oyunu ile tiyatroya dönen Ebru Cündübeyoğlu, “Müziksiz Evin Konukları”nda cinsel enerjisi yüksek olan ama çocuk ruhuna hapsolmuş karakter Bella rolünde seyircinin karşısına çıkıyor.

Nedim Saban tarafından yönetilen, bu yıl üçüncü sezonu ile sahnelenen  “Müziksiz Evin Konukları” 13 Kasım'da Zorlu PSM,  15 Kasım 15.30, 6 Aralık 15.30, 10 Ocak 15.30, 24 Ocak 15.30’da  Kenter Tiyatrosu , 22 Kasım 19.00  ve 13 Aralık 19.00’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, 20 Kasım 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde  tiyatroseverlerle buluşuyor. Oyun 25 Kasım’da Ankara Tiyatro Festivali’nin davetlisi olarak , 17 Aralık’ta da  Tiyatrokare yıllık turnesi çerçevesinde Şinasi Sahnesi’nde Ankara’da da sahnelenecek.

Oyun Künyesi:

Yazan: Neil Simon

Çeviren ve Yöneten: Nedim Saban

Dekor: Barış Dinçel 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.