Natalia Fernandez... İSPANYOL GÜZELİ İSTANBUL'A HAYRAN!

Natalia Fernandez... İSPANYOL GÜZELİ İSTANBUL'A HAYRAN!

İlk kez İstanul’a gelen 23 yaşındaki İspanya güzeli Natalia Fernandez, reklam yüzü olduğu Sherpa Secrest Of Malloorca markasının ilk mağaza açılışına katıldı.

Ünlü manken doğal taş ve incilerin yer adığı mağaza açılışında davetlilere, mini bir sunum yaptı.  

Sempatik hareketleriyle dikkat çeken Natalia Fernandez’in takı gösterisi büyük  beğeni topladı..

İspanya güzeli ve dünya 2’incisi Natalia Fernandez’in kostümünü ünlü modacı Erol Albayrak hazırladı. Sac ve makyajını ise ünlülerin kuaförü Hakan Galaini yaptı.

Sherpa Secrets Of Mallorca’nın Nişantaşı’ndaki açılışına; İspanya Ateşesi Ignasio Enriquez, Sherpa Secrets Of Mallorca Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Karslıgil, Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar’ın yanı sıra  çok sayıda davetli katıldı.

Dünya Markalar Derneği açılış sonunda; İspanya Güzeli Natalia Fernandez başta olmak üzere katkıda bulunanlara birer plaket verdi.

İstanbul’un tarihi kulesi Galata’da bulunan Manesol otelde kalan İspanya güzeli Natalia Fernandez; “İstanbul’a hayran kaldım. Keşke biraz daha kalabilseydim çok mutlu olurdum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye’yi  ve İstanbul’u ülkemde beni nasıl ağırladıklarını anlatacağım” diyerek ülkemizden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.