Nazlı Hamarat... ANNE OLDU!

Nazlı Hamarat... ANNE OLDU!

TV 8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' adlı yarışmasıyla ünlülenen Nazlı Hamarat bebeğini dünyaya getirdi. Nazlı Hamarat müjdeli haberi Instagram hesabından duyurdu.

 

BEBEĞİ İLE İLK FOTOĞRAF 
Nazlı Hamarat, bir erkek bebek annesi oldu. Nazlı Hamarat, bebeğine Noyan İlter adını verdi. Bebeği ile fotoğraf paylaşsa da Nazlı Hamarat, bebeğinin yüzünü sosyal medyada gizlemeyi tercih ediyor şimdilik.
Nazlı Hamarat'ın bebeğine bakın babası nikahtan önce terk etmişti

NEDEN AYRILDILAR

Nazlı Hamarat, "Ben ailemin 25 yıl sonra sahip olduğu bir mucize bebeğiyim. Hamileliğimi öğrendiğimde bebeğimin babası Aydın Gaffar'la ayrılmıştık.

O nedenle bebeği aldırmayı düşündüm. Sonra günaha girmemek için tövbe ettim. Beyefendi ile barıştık, evlenecektik.

O ara babam çok hastalandı, uzun süre yaşam mücadelesi verdi ve hayatını kaybetti. Sonra miras haklarım ortaya çıkınca evlilik sözleşmesi istedim.

Nazlı Hamarat'ın bebeğine bakın babası nikahtan önce terk etmişti

Hamilelikte son haftaya giren Hamarat, "Aydın Bey evlilik sözleşmesi teklifimi reddetti, sonra bebeği de kabul etmedi. DNA testi isteyerek bana hakaret etti ve çekip gitti" şeklinde konuştu.

"Artık kimsem yok, sadece bebeğim var, hayatımı ona adayacağım. Kocadan yana da şansım yok, yüzüm hiç gülmedi. Emir Şaşmaz ile 5 yıllık evliliğim vardı.

O da vefat etti. Aydın Bey benim için 'Nazlı annelik yapamaz' diyormuş. Herkes nasıl bir anne olacağımı görecek.

Keşke bunları daha dünyaya gelmeden evladına yaşatmasaydı. Ben elimden geldiğince babasının yokluğunu oğluma hissettirmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.