Nebahat Çehre... MAĞAZA AÇILIŞINDA GÜZELLİĞİ İLE İZMİR'LİLERİ BÜYÜLEDİ !..

Nebahat Çehre... MAĞAZA AÇILIŞINDA GÜZELLİĞİ İLE İZMİR'LİLERİ BÜYÜLEDİ !..

Ege’nin başkenti İzmir’in Alsancak ilçesindek bir mağaza açılışında ünlü sanatçı Nebahat Çehre’nin yanı sıra, iş, moda ve sanat hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Bodrum Yalıkavak mağazasının ardından İzmir Alsancak’ta da moda tutkunlarıyla buluşan BNG’nin özel açılışının ev sahipliğini ise,markanın kurucuları Nilgün ve Bülent Gülen çifti ile Alsancak mağazasının yöneticileri Fatih ve Serpil Atlet çifti yaptı.

Koleksiyonlarındaki fonksiyonelliği sıra dışı çizgisiyle çarpıcı bir şekilde sunan markanın özgün mağazası, kapılarını sanat dünyasının ünlü isimlerinden Nebahat Çehre’nin yanı sıra, iş, moda ve sanat dünyasından isimlerle beraber açtı. 

Yeni koleksiyon, ilk kez açılışta lanse edildi 

 “Doğanın Nimetleri” temalı 2016 Kış Koleksiyonu’nun da ilk kez lanse edildiği açılışta, davetliler gözde parçaları dikkatle inceledi. Davetliler, markanın asimetrik kesimli gömleklerine ve şalvar model pantolonlarına tam not verdi. Etkinlikte özel olarak hazırlanan lezzetli tadımlıklar konukların beğenisini kazandı. İzmir’deki ilk mağazasıyla  tutkunlarıyla buluşan marka, İzmir’in keyifli atmosferine renk getirdi. 

Nebahat Çehre: “Moda benim için bana yakışandır” 

Cemiyet ve sanat dünyasından da birçok ünlü ismin severek takip ettiği markasının “Doğanın Nimetleri” temalı yeni koleksiyonu, Nebahat Çehre’nin de ilgi odağı oldu. Açılışta markanın 2016 Kış Koleksiyonu’nu detaylı inceleme fırsatı bulan Çehre, “Moda, benim için bana yakışandır. Şimdiye kadar hiçbir ürünü, sadece moda olduğu için kullanmadım. Birbiriyle kolaylıkla kombinleyebildiğim parçaları barındıran, çizgilerini çok beğendiğim bir marka. Ürünlerini kendime çok yakıştırdığım gibi, her sezon yeni parçalarını da keyifle inceliyorum” dedi. Çehre, açılışta hayranlarıyla bol bol selfie çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.