Nejla Güvenç... AMERİKA`DA YAYINLANAN `KADIN GİRİŞİMCİLER` KİTABINDA Kİ TEK TÜRK KADIN !..

Nejla Güvenç... AMERİKA`DA YAYINLANAN `KADIN GİRİŞİMCİLER` KİTABINDA Kİ TEK TÜRK KADIN !..

Türkiye`nin ilk ve tek organik moda tasarımcısı Nejla Güvenç, farklı yaratan çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin ilk ve tek organik moda tasarımcısı Nejla Güvenç, farklı yaratan çalışmalarıyla uluslararası alanda başarılara imza atmaya devam ediyor.

Amerika'daki The Wharton School of The University of Pennsylvania'da girişimcilik dersinde okutulan "Yükselen Ekonomilerden ve Gelişmekte Olan Ülkelerden İlham Verici Kadın Girişimci Hikâyeleri" kitabında yer alan Güvenç, özgün tasarım felsefesi ile genç modacılara ilham verecek.

Böyle önemli bir kitapta yer almanın kendisine gurur verdiğini söyleyen Nejla Güvenç, "Tasarım yolculuğumun en büyük ödülü oldu" dedi.

Türkiye'nin organik koleksiyon hazırlayan ilk ve tek tasarımcısı Nejla Güvenç, The Wharton School of The University of Pennsylvania Joseph H. Lauder Institute?da girişimcilik dersinde okutulan "Yükselen Ekonomilerden ve Gelişmekte Olan Ülkelerden İlham Verici Kadın Girişimci Hikâyeleri" kitabında yer alma başarısını gösterdi.

Nejla Güvenç, 2011 yılında yatırım bankası Goldman Sachs tarafından desteklenen, Harvard University ve The Wharton School of The University of Pennsylvania tarafından yürütülen "10.000 Kadın Girişimci" projesinde, rol model seçilen tek Türk kadın girişimci olurken, proje için hazırlanan kitapta hikâyesine yer verilen 24 başarılı kadın arasına adını yazdırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.