Neşe Karaböcek - Seçil Heper... İKİ ASSOLİSTLİ GECE!

Neşe Karaböcek - Seçil Heper... İKİ ASSOLİSTLİ GECE!

Tüm zamanların en fazla Altın Plak Ödülü’ne sahip Neşe Karaböcek ile Türk Sanat Müziği’nin kraliçesi olarak alınan Seçil Heper ikilisi, efsane gecenin assolistleriydi.

Kadıköy’ün “dünyanın en havalı 50 semti” arasında yer almasını sağlayan unsurlardan biri de, Erkan Ulutaş’ın kazandırdığı Moda Kayıkhane Etkinlik Merkezi.

Moda Koyu gibi emsalsiz bir alanda faaliyet gösteren bu merkez öylesine başarılı ve güzel çalışmalara imza atıyor ki, alkışlamamak elde değil.

1970’li YILLARIN STARLARI AYNI SAHNEDE…

Geçtiğimiz hafta Fazıl Say’ı Kadıköylülerle buluşturan mekan, bu hafta da 1970’li yılların starlarını aynı sahnede buluşturdu.

12 Ekim Cuma gecesi “Moda Kayıkhane Gazinosu” duyurusu ile başlayan etkinlikte Funda, İskender Doğan, Bilgen Bengü, Ersan Erdura, Rana Alagöz, Kartal Kaan ve Semiha Yankı gibi isimler sahne aldı.

Osman Nar yönetimindeki orkestranın eşlik ettiği sanatçılar, orta yaş ve üzerindekilerin dillerinden düşmeyen şarkıları seslendirdi.

ÇİFT ASSOLİSTLİ GECE…

Yaptığı her işte en iyi ve en sıradışı olanın peşinden gitmesiyle bilinen Erkan Ulutaş, Moda Kayıkhane Gazinosu’nun açılışının  belki de ilk defa “çift assolist” ile olmasını istedi.

Tüm zamanların en fazla Altın Plak Ödülü’ne sahip Neşe Karaböcek ile Türk Sanat Müziği’nin kraliçesi olarak alınan Seçil Heper ikilisi, efsane gecenin assolistleriydi.

 

 

 

İLK ŞARKIYI BİRLİKTE SESLENDİRDİLER…

Gecenin görünmeyen bir yıldızı daha vardı. Selami Şahin müzikali Seninle Başım Dertte’nin oyuncularından Elhan Tok, sunuculuk görevini sevgi dolu ses rengiyle reji odasından üstlenmişti.

Tok; “Böylesine güzel bir mekanda, böylesine özel konuklara bir değil, elbette çift assolist yakışır” diyerek, Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’i anons etti.

Büyük alkış tufanı eşliğinde sahneye çıkan iki star, ilk şarkıyı birlikte seslendirdikten sonra önce Seçil Heper, sonra da Neşe Karaböcek, 10’ar şarkı seslendirerek konuklara unutulmayacak bir gece yaşattılar.

HAKAN EREN ORGANİZASYONU…

Bazı şarkılar bir kişi tarafından seslendirildiğinde başarılı olacağı gibi, bazı organizasyonlar da sadece bir kişi tarafından yapılabilir.

Bu gece ve konsept de anlaşıldığı gibi bir Hakan Eren organizasyonuydu. Geceye katılanlar arasında bunu anlayan pek çok kişi, Eren için de alkışlarını gönderdi.

Hakan Eren, program sonrasında Kadıköy Life Dergisi’ne yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bu organizasyonu daha önce Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Kuruçeşme Arena’da ve Zorlu PSM’de yapmıştım.

Moda Kayıkhane’de ilk defa yaptık ve çok farklı bir izleyici kitlesi gördük. Zaman zaman farklı yerlerde tekrarlayacağız.”

 

Kaynak:kadikoylife.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.