Nihan Akın… DEVLERİN ARASINDA…

Nihan Akın… DEVLERİN ARASINDA…

DMC, geçtiğimiz günlerde çıkardığı “Hit 2015” isimli albümde Nihan Akın ve ünlü DJ Harun Erkezen’in ortak çalışması “Gel Barışalım Artık” adlı parçaya yer verdi…

Kendi alanlarında başarılı iki önemli ismi ilk kez ortak bir projede bir araya getiren “Gel Barışalım Artık” adlı şarkının oldukça beğenilmesi üzerine DMC Nisan ayının başında müzik marketlerde satışa sunduğu HİT 2015 albümünde şarkıya yer verdi.  

Adını ilk kez 2006 yılında ‘Üzgünüm’ ve Terk-i Diyar’ şarkılarıyla duyduğumuz Nihan Akın, uzun bir aradan sonra Avrupa’da ve Türkiye’de birçok ünlü isim ile feat yaparak dikkatleri çeken DJ Harun Erkezen ile ortak bir çalışma yaparak Şubat ayında “Gel Barışalım Artık” adlı single çalışmasını müzikseverlerle buluşturmuştu.  

Sezen Aksu, Sertab Erener, Ozan Doğulu gibi isimlerin bulunduğu HİT 2015 albümünde yer alan Nihan Akın’ın “Gel Barışalım Artık” adlı şarkısı bu yazın hitlerinden biri olacağının sinyallerini şimdiden veriyor…  

Sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan şarkının düzenlemesi Harun Erkezen’e ait. Şarkının klibi uzun yıllar Amerika’da yaşamış ve başarılı projelere imza atmış Peter Hakan Demir tarafından İstanbul’un Galata semtinde çekildi. Klibin konusunu bir ev partisinde Dj’in şarkıyı çalmasıyla başlayan rüya oluşturuyor. İç ve dış mekanın birlikte kullanıldığı klipte Nihan Akın’a dansçılar da eşlik etti. Yaklaşık 30 kişilik bir ekibin çalıştığı klipte son teknolojiler kullanıldı. İstanbul’un güzel siluetinin de yer aldığı klipte sürreal renkler tercih edildi.

İŞTE NİHAN AKIN'IN HİT ŞARKISI "GEL BARIŞALIM" IN VİDEO KLİBİ...

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.