Nihat Akçer... EMRAH DESTEĞİ!

Nihat Akçer... EMRAH DESTEĞİ!

Diyarbakır`lı sanatçı arkadaşına destek için seti ziyaret eden Emrah, klip çalışmasını yakından takip ederek, tecrübelerini de aktardı..

İlk Albüm çalışmasını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunan güçlü ses Nihat Akçer'i klip setinde, Ünlü Sanatçı Emrah ziyaret etti.

Albümle aynı ismi taşıyan "Yar" isimli şarkısını Kubilay Kasap yönetmenliğinde kliplendiren Nihat Akçer, çekimler sırasında Emrah'ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Diyarbakır?lı sanatçı arkadaşına destek için seti ziyaret eden Emrah, klip çalışmasını yakından takip ederek, tecrübelerini de aktardı..

Sekiz şarkıdan oluşan Albümdeki Eserleri dinlediğini ve çok beğendiğini belirten Emrah, Nihat Akçer çok güçlü bir ses ve başarılı bir yorumcu. Kendisi okullu, bu ona büyük bir avantaj sağlayacak. İlk defa Kameraların karşısına geçti, bende bu heyecanını paylaşmak istedim, Gönülden Başarılar Diliyorum dedi.

Heyecanı gözlerinden okunan Nihat Akçer?de, Usta İsim Emrah'dan böyle yorumlar almak, benim için gurur verici diye konuştu.

Son günlerin Modası Selfie çekilerek anı ölümsüzleştirdiler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.