Nil Karataş... AJDA PEKKAN'IN VOKALİSTİNDEN İLK ALBÜM !..

Nil Karataş... AJDA PEKKAN'IN VOKALİSTİNDEN İLK ALBÜM !..

Nil Karataş, ilk albümü “Mühür”ü Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkardı.

Adını ilk kez “O Ses Türkiye” yarışması ile duyuran Nil Karataş, yarışmada gösterdiği performans ile müzik severlerin gönlünü fethetti.

10 yaşında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı keman bölümünü kazanarak müzik hayatına başlayan Nil Karataş, Emel Müftüoğlu ve Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isime back vokallik yaptı. 

“O Ses Türkiye” yarışmasında söylediği “Yalnızlık Senfonisi” şarkısının milyon tıklanması üzerine albüm yapma kararı alan Nil Karataş, ilk albümü “Mühür”ü Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkardı. 

Albümün çıkış parçası olan ve albümle aynı adı taşıyan “Mühür” şarkısının sözü ve müziği Aslızen imzası taşıyor. Keman solonun Nil Karataş tarafından icra edildiği “Mühür” şarkısında sanatçıya Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Berkay eşlik ediyor.

Arte İstanbul Heykel Atölyesi’nde çekimleri gerçekleşen video klibin yönetmenliğini ise Kubilay Kasap üstlendi.

Fotoğrafları Tayfun Çetinkaya tarafından çekilen albümün grafik tasarımı ise Ahmet Terzioğlu’na ait. Güçlü sesi ve yorumu ile dikkat çeken Nil Karataş, ilk albümü ile müzik piyasasına “Mühür” vuracak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.