Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... AYSEL GÜREL ŞEFLİĞİNDE ÇOŞKULU KONSER!

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... AYSEL GÜREL ŞEFLİĞİNDE ÇOŞKULU KONSER!

Adana’da 2013 yılından bu yana düzenlenen ve her geçen yıl etkinliğini artıran Portakal Çiçeği Karnavalı’nın üçüncüsü 1-5 Nisan 2015’te gerçekleşti. Karnavalda konser veren Nilüfer Kadın Korosu coştu, coşturdu.

Küçük bir kar tanesi gibi başlayıp sonrasında sanatçılar, yöneticiler, sponsorlar, STK’lar ve okulların da katılımıyla çığ gibi büyüyen toplumsal etkinliğe dönüşen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın üçüncüsünde tam 185 ayrı etkinlik düzenlendi.

Portakal Çiçeği Karnavalı bu özelliğiyle Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı ünvanını elinde bulundururken, özellikle karnaval korteji Rio’yu aratmayan güzelliklere sahne oldu. Karnavalın ilk günü düzenlenen kortejde yerini alan Nilüfer Kadın Korosu, "Roman" kıyafetleriyle ilgi odağı oldu.

Karnaval programı çerçevesinde, Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu da Atatürk Parkı’nda kurulan sahnede 50 kişilik özel kadrosuyla halka açık konser verdi... Roman şarkıları seslendiren koroya eşlik eden Adanalılar, konser boyunca eğlendi. Atatürk Parkı'nda konser için ayrılan bölümü dolduran izleyiciler, koronun söylediği şarkılara baştan sona eşlik etti.


Kader Tekelioğlu'nun solist olarak "Çiçekçi Kız"ı seslendirdiği konserin sonunda ise "Nilüfer, Nilüfer" tezahüratına, "Adana, Adana" diye karşılık veren Koro üyeleri, konser başlangıcında sergilediği Roman dansını tekrarlayarak büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.