Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN DUYGU YÜKLÜ BİR KONSER !..

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN DUYGU YÜKLÜ BİR KONSER !..

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, kısa adı LÖDER olan Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği yararına Ataevler Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Sahnesi'nde konser verdi.

Türk Sanat Müziği ve Türkçe Pop şarkılarından örneklerin seslendirildiği konserde, birkaç gün önce aramızdan ayrılan pop müziğin usta sanatçısı Kayahan da anıldı. Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, Kayahan'ın sevilen şarkısı "Gönül Sayfam"ı solist olarak seslendirdi.

Konserde ayrıca Aynur Öztan, Gülay Sürücü, Kader Tekelioğlu, Gülten Kaçmaz ve Neriman Oskay solist olarak görev yaptı. Fit Dans Spor ve Dans Merkezi eğitmenleri Tülay-Şenol Özkahraman çifti "Artık Sevmeyeceğim" eşliğinde dans ederken İspanyol rüzgârı estirdi.

Konser sonunda LÖDER Yönetim Kurulu ile Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aysel Okumuş da ayrı çiçek vererek, Şef Dr. Aysel Gürel'e teşekkür etti.

LÖDER’E KATKI SAĞLANDI

Yapılan konuşmalarda LÖDER'in, Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için barınma olanağı sağlayan Rahime Gazioğlu Konukevi'nin tamamlanıp hizmete açıldığı hatırlatılarak, yapılan bağışlar ve sağlanan gelirlerin, hasta ve hasta yakınlarının konukevinde minimum katkı payları ödeyerek ağırlanmasında sürekliliğin sağlanmasına yardımcı olduğu vurgulandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.