Nilüfer Kadın Korosu... KADIN KOROSUNDAN, BAŞKAN BOZBEY'E ANLAMLI ZİYARET !..

Nilüfer Kadın Korosu... KADIN KOROSUNDAN, BAŞKAN BOZBEY'E ANLAMLI ZİYARET !..

Nilüfer Kadın Korosu 2015-2016 sezon açılışı öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.

2005'te kurulan ve bu yıl 10'ncu yılını kutlayacak olan Koro,  Başkan Bozbey'i 15 Kasım'da gerçekleşecek 10. Yıl Konseri'ne de davet etti.

 Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Bursa'nın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında verdiği konserlerle büyük beğeni toplayan Nilüfer Kadın Korosu, 10’uncu kuruluş yıldönümünü görkemli bir organizasyonla kutlamaya hazırlanıyor.

Sezon açılışı öncesi koristlerle birlikte makamında ziyaret ettiği Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i BAOB Oditoryum'da 15 Kasım tarihinde gerçekleşecek 10. Yıl Konseri'ne davet eden Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, “Koromuz kuruluşundan buyana 10 yılda, kayıtlara geçmiş 80 konser verdi. Kurulduğumuz günden bugüne koromuza gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BOZBEY: "BU KORO İLK VE TEK"

Koronun çalışmalarını yakından takip ettiğini, fırsat buldukça konserleri de izlediğini hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, “Bu koro ilk ve tek. Nilüfer'i ve kadınlarımızı çok güzel bir şekilde temsil ediyor” dedi.

Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, Geride kalan 2014 Eylül-2015 Eylül sezonuna ilişkin faaliyet raporu ve basın özetlerinden oluşan dosyaları Başkan Bozbey’e takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.