Nükhet Duru... KAR ENGELİNİ AŞAMADI!

Nükhet Duru... KAR ENGELİNİ AŞAMADI!

İstanbul’daki yoğun kar yağışı yüzünden uçağı rötar yapan ve Girne Rocks Hotel’deki sahne çalışmasına gecikmeli giden Nükhet Duru, yılbaşı gecesi sahneye çıkamadı.

Tiyatrocu dostları kar yüzünden sahneye çıkamayan Nükhet’in yokluğunu aratmadılar ve onun yerine sahneye çıkıp program yaptılar.

İstanbul ve çevresini etkisi altına alan Sibirya soğuğu ünlü sanatçı Nükhet Duru’ya da sürpriz yaptı. Yılbaşı gecesi Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkmak için günler öncesinden anlaşan Nükhet Duru yılbaşı günü öğleden sonra saat 14.00’te İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak Kıbrıs uçağına binmek üzere havalimanına geldi.

Ancak etkisini giderek arttıran kar yağışı nedeniyle pek çok uçak seferi rötar yaptı veya iptal edildi. Nükhet Duru’da uçağı rötar yapan yolcular arasındaydı. Uçağın kalkış saati  tam 9 saat rötar yaptı. Kıbrıs’ta sahnede olması gereken saatte uçağı İstanbul’dan havalanan sanatçı gece yarısını geçtikten sonra 01.30’da Rocks Hotel’e ulaştı. Ancak sahne programı onsuz yapılmış ve çoktan bitmişti bile.

Tiyatrocu dostlar iş başında…

Nükhet Duru’nun sahne çalışması için gecikmesi üzerine Rocks Hotel’de müşteri olarak bulunan tiyatrocu dostları hemen devreye girdiler ve topluca sahneye çıktılar.

Tarık Ünlüoğlu, eşi Gülenay Kalkan, Nil Burak, Selçuk Yöntem ve eşi Cihan Yöntem, Mehmet Ali Erbil sahnede adeta bir fasıl gurubu gibi oturarak programa başladılar. Oldukça renkli geçen gecede Mezdeke grubu ‘da sahne alırken yılbaşı kutlaması yapanlar keyifli bir gece geçirdiler.

Dokuz saat havalimanında bekleyen ve Girne’ye gelen ve büyük üzüntü yaşayan Nükhet Duru, kendisini sahnedeki performanslarıyla aratmayan ve sahneyi kurtaran sanatçı dostlarına tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Nükhet Duru “Hayatımda ilk kez sahneye çıkamadım. Ben kırk derece ateşle bile sahneye çıktım. Siz plan program yapıyorsunuz ama kader buna bazen izin vermeyebiliyor.

Bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum. Yeni yıla da ilk defa uçakta havada girdim. Sanırım bu yıl havalanacağım, havada geçecek yeni yıl” dedi. Sanatçı önümüzdeki günlerde Girne Rocks Hotel konseri için tekrar Kıbrıs’a geleceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.