Nükhet Duru - Kenan Doğulu... DÜETİN KLİBİ YAYINDA!

Nükhet Duru - Kenan Doğulu... DÜETİN KLİBİ YAYINDA!

Nükhet Duru ‘Hikayesi Var’ adlı albümünde Kenan Doğulu ile düet yaptığı, unutulmaz şarkısı ‘Seninle’nin stüdyo klibi dinleyiciyle buluşuyor.

Nüket Duru’nun Poll Production ve En Production iş birliğiyle hayata geçen ‘Hikayesi Var’ albümü geçmiş yıllara damgasını vuran şarkılarının, yeni düzenleme ve yorumlarıyla farklı bir müzik deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Nükhet Duru’nun Kenan Doğulu ile seslendirdiği ‘Seninle’ daha önce Ata Demirel ile söylediği ‘Mahmure’, Mabel Matiz ile söylediği ‘Nerde’ ve Ceylan Ertem’le söylediği ‘Destina’ şarkılarının kliplerinde de olduğu gibi Mu Tunç imzalı.


‘Hikayesi Var’ adlı albümünde yorumculuğunu beğendiği, bir arada söylemekten keyif aldığı dostlarını ağırlayan Nükhet Duru’ya bu yolculuğunda müzik dünyasının birçok değerli ismi eşlik etti.

‘Hikayesi Var’ adlı albümünde Sıla, Mabel Matiz, Kenan Doğulu, Evrencan Gündüz, Funda Arar, Zeynep Bastık, Kalben, Ceylan Ertem, Sena Şener, Rubato ve Ata Demirer Nükhet Duru’nun sevilen şarkılarını birlikte seslendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.