Nuran Sultan? BU ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI OLAY YARATACAK?

Nuran Sultan? BU ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI OLAY YARATACAK?

magazinkolik için objektif karşısına geçip "Yerçekimi vücudumda dezenformasyona yol açmasa iç çamaşırı kullanmam" diyen Oryantal dansın Kraliçesi Nuran Sultan, şimdi de ''Twitter'a Soyunuyor''

O Türkiye'de bir çok erkeğin arzuladığı bir çok kadının da imrendiği kıvrak ve esnek bir vücüda, oldukça diri bir göğüs ve kalçaya sahip bir kadın? Daha önemlisi, gözleriyle insanı adeta büyüleyen muhteşem bir dansöz Nuran Sultan?

Ünlü oryantal, Şimdi de Twitter'a girmeye karar verdi. ''Twitter'a Soyunan'' ünlüler kervanına katılan Sultan, bakın Magazinkolik.com'a hangi özel açıklamalarda bulundu;

"-Cem Yılmaz'ın neredeyse hiç bir ileti yazmadan 2 milyon'un üzerinde, Hilal Cebeci'ninse malum paylaşımlarla 1 milyon üzerinde takipçisi bulunduğunu öğrendiğini söyleyen Nuran Sultan; kendisinin hem zekasıyla hem de paylaşacağı fotoğraflarla bu sayıları geçmeyi planladığını söyledi. 13 milyon üzerindeki takipçisi olan Obama'nın takipçi sayısına yaklaşmanın onu ancak tatmin edeceğini de sözlerine ekleyen Nuran Sultan; Magazinkolik.com'a özel olarak çektirdiği fotoğrafların Twitter'da takipçileriyle paylaşacağı fotoğrafların yanında solda sıfır kalacağını söyledi.

"YERÇEKİMİ OLMASA NE KÜLOT GİYER, NE DE SÜTYEN TAKARIM!"

Çıplaklaklığı; deli dolu yaşamayı sevdiği özgürlüğünün en büyük ifade şekli olarak seçtiğini söyleyen Nuran Sultan; sütyen ve külot gibi iç çamaşırları takmaktan sürekli rahatsızlık duyduğunu ancak yer çekiminin etkisiyle kadınlığının en belirgin özellikleri olan organlarının dezenformasyona uğrayacağından korktuğu için bu iç çamaşırlarını giydiğini anlattı.

İç çamaşırlarının neredeyse tamamının kışkırtıcı ya da saydam küçük modellerden seçen Nuran Sultan önümüzdeki günlerde özgürlüğünün yansıması olarak gördüğü çıplaklığıyla gündemde sıkça yer bulacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum