Nurgül Yeşilçay... DEKOLTESİ `İNSTAGRAM` DA OLAY YARATTI !..

Nurgül Yeşilçay... DEKOLTESİ `İNSTAGRAM` DA OLAY YARATTI !..

Instagram`ı etkin biçimde kullanan ünlülerden biri olan Nurgül Yeşilçay paylaştığı fotoğrafla olay yarattı.

Güzel yıldız dekolteli kıyafetiyle verdiği pozu "Günaydın" etiketiyle paylaşınca hayranlarının yoğun ilgisine maruz kaldı.

MBC4 kanalında 'Turki Ekstra' programına konuşan Nurgül Yeşilçay, 'Paramparça'da canlandırdığı Gülseren karakterinin kendisini zorladığını anlattı: "Daha çok bağırmak, tepki göstermek istiyorum. Ama kendimi tutmak zorundayım. Çünkü Gülseren öyle biri. Yeterince isyan etmiyor, sadece kaderine isyan ediyor. Etrafındaki kötü insanlara gerekli dersi vermiyormuş gibi geliyor bana. İçten içe çok kuduruyorum, hırslanıyorum." dedi.

'Turki Ekstra'ya katılan Nurgül Yeşilçay, rakip dizi için "Karadayı"yı paramparça ettiniz" denilince "Karadayı'dan korkuyorduk açıkçası. Ama bizim açımızdan güzel oldu" itirafında bulundu..

Son olarak 'Paramparça' dizisindeki Gülseren rolüyle dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, Birleşim Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programına konuk oldu. Yeşilçay, "Türkiye'de de 'Paramparça, Karadayı'yı paramparça etti" diyorlar, şeklindeki soruya "Karadayı, 2-3 yıldır devam eden bir iş. Şimdiye kadar çok izlendi.

Biz de başlamadan önce korkuyorduk açıkçası Karadayı'nın karşısına gelirsek ne olur diye, ama çok güzel oldu bizim açımızdan tabii" diye cevap verdi. Yeşilçay, 'klasik ancak evrensel' bir senaryoya sahip olduğunu söylediği 'Paramparça' dizisinde canlandırdığı Gülseren karakterinden ise yakındı.

"Daha çok bağırmak, tepki göstermek istiyorum. Ama kendimi tutmak zorundayım. 'Gülseren olsam kendimi tutardım" diye düşünüyor ve kendimi tutuyorum. Sadece kaderine isyan ediyor. Daha pek çok şey yapabilir" şeklinde konuşan oyuncu, "Gülseren'in etrafında çok kötü insanlar var, onlara gerekli dersi vermiyormuş gibi geliyor bana. İçten içe çok kuduruyorum, bu duruma çok hırslanıyorum" diye de ekledi.

Yeşilçay, oyunculuğu hakkında ise şunları söyledi: ?Bence en önemlisi bu işin genel ahlakını bilmek. Türkan Şoray ve Şener Şen ile başladım. Onlardan öğrendiğim şeyler bana çok yararlı oldu." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.