Nuri Alço...NİŞANLISINA TOKAT MI ATTI?

Nuri Alço...NİŞANLISINA TOKAT MI ATTI?

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço'nun, kendisinden 33 yaş küçük nişanlısı Burcu Sezginoğlu'na Taksim'de bir mekanda tokat attığı iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; 26 Ekim Cumartesi akşamı Taksim'de Yeşilçam yıldızlarının gittiği bir kafede Nuri Alço ve Burcu Sezginoğlu, birden tartışmaya başladı.

Tartışmanın hararetlenmesiyle sevgilisine bağıran oyuncu, hırsını alamadı. Ardından nişanlısının üzerine yürüyen Alço, iddialara göre müstakbel eşine tokat attı.

Görgü tanıkları Nuri Alço'yu zor sakinleştirdiklerini ifade ederken, Alço konuyla ilgili "Yok canım, öyle bir şey yok.

Biz gayet mutluyuz, bizi kıskananlar böyle haberler çıkarmaya çalışıyor. Yani birisiyle ilk defa böyle ciddi bir olaya girdik şimdi de böyle iddialar ortaya atıyorlar.

Burcu ile ayrılmadık gayet mutluyuz" dedi.

'Bizi kıskananlar böyle haberler çıkarmaya çalışıyor'

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucularının ulaştığı Nuri Alço şu açıklamayı yaptı; "Yok canım, öyle bir şey yok.

Biz gayet mutluyuz, bizi kıskananlar böyle haberler çıkarmaya çalışıyor. Yani birisiyle ilk defa böyle ciddi bir olaya girdik şimdi de böyle iddialar ortaya atıyorlar. Burcu ile ayrılmadık gayet mutluyuz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.