ÖDÜL GESESİNDE J`ADORE ŞIKLİĞİ!

ÖDÜL GESESİNDE J`ADORE ŞIKLİĞİ!

www.magazinci.com`un geleneksel hale getirdiği `15. Yıl İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni`nde J`adore şıklığı göz kamaştırdı.

Bugün 27 ülkede satılan ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Abiye Giyimin öncüsü J'adore'un kostümleri ile ödül gecesine katılan Yeşilçam'ın esmer güzeli Oya Aydoğan, müzik kariyerinde emin adımlarla zirveye yürüyen Eda Resurreccion ve kırmızı alı röportajlarını gerçekleştiren başarılı model Yağmur Ayaz şıklıkları ile göz kamaştırdı.

Abiye giyimde öncü firmalardan olan Jadore'un A Takımı Nezahat ve Berat Kayışkan zirvede olmalarının sırrını takım çalışması olduğunu belirterek, birbirinden şık kostümleri giyen sanatçıları ile poz verdiler.

Nezahat Kayışkan, Oya Aydoğan, Pakize Suda ve Zahide Yetiş sahneye çıkıp Ferman Toprak'ın şarkısını söylerken hayal çekmeleri gecenin en ilginç anıydı.

Oya Aydoğan ödülünü annesine ithaf etti

Yaşam boyu meslek onur ödülü iş adamı AKP Bayburt milletvekili aday adayı Erol Koral'dan alan Oya Aydoğan ödülünü alırken duygulu anlar yaşadı ve annesi Güldane hanıma ithaf etti.

Oya Aydoğan 'Benim buralara gelmemde ve meslek hayatımda yükselmemi sağlayan hep destek olan anacığıma ithaf ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.