OFİSTEN SAHNEYE!

OFİSTEN SAHNEYE!

İzmir’in en prestijli orkestrası 1900, Kölem Ol adlı single çalışmasıyla Türkiye’yi hedefliyor.

İzmir merkezli 1900 Orchestra, Aynı ofiste çalışan iş arkadaşlarından oluşan ve sonrasında Vokal’e bir dönem BBG evinden hatırladığımız Özlem Gezer’i de dahil ederek kadrosunu oluşturmuş bir müzik grubu.

Yerli ve yabancı repertuarı ile,sadece İzmirde değil,Kıbrıs,Azerbaycan,Avrupa ve tüm Türkiye’de içlerinde önemli kurumsal şirtketlerin bulunduğu gecelerin vazgeçilmez grubu olan 1900 Orchestra, sahne çalışmalarından sonra Kölem Ol adlı single için çalışmalarını bitirdi ve Sekiz Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlere Merhaba dedi.

2 farklı versiyonun bulunduğu çalışmada başarılı dj’lerden İlkan Günüç’te bir adet Remix çalışması hazırladı.
Bas gitarda Serdar Emreyurt, Vokallerde Özlem Gezer,Zahit Harmanlı ve Diren Mansuroğlu, Davulda Ahmet Kazak, Tuşlu Çalgılarda Giray Tırman, Saksafon ve Klarnette Mustafa Yılmaz Kaygusuz, Gitarlarda Eray Egemen Özkan ve Perküsyonlarda Ramazan Muhammed Özer’den oluşan 1900 Orchestra,Kölem ol adlı single çalışması için 3 farklı mekanda çekilen renkli birde klip hazırladı.

https://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zSjaf8w08xU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.