Olcay Bolelli...  MÜZİK DÜNYASINA `HOŞGELDİN`

Olcay Bolelli... MÜZİK DÜNYASINA `HOŞGELDİN`

Şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait plan Bolelli, hayatında her şey de olduğu gibi ilk albümü `Hoşgeldin`i de aşkla, ince ince dokuduğunu belirtiyor.

Olcay Bolelli ilk maxi single çalışması "Hoşgeldin" ile müzik severlerle buluştu. Toplam dört şarkıdan oluşan bu albümde Olcay Bolelli, aranjörü Shaban Akan ve Türkiye?nin en iyi müzisyenlerinden oluşan dev bir kadroyla çalıştı.

Şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait plan Bolelli, hayatında her şey de olduğu gibi ilk albümü "Hoşgeldin"i de aşkla, ince ince dokuduğunu belirtiyor.

Olcay Bolelli?nin maxi single albümü ?Hoşgeldin? 'Müzik Marketlerde En Çok Satan Single Albümler? listesinde zirveyi şu sıralar 3. sırada zorluyor.

?Annem çok duygulandı?

Lise döneminde sokak düğünlerinde şarkı söyleyip kazandığı parayla ilk gitarını aldığını ve müzik hayatına başladığını belirten Olcay Bolelli, ?Bodrum?da ilk kazandığım bir tomar parayla eve gelince annem çok duygulanmıştı. Bu işte iyi olduğumu göstereceğim. Albümdeki iki şarkıda bana ait ve kendi yaşadığım iki aşk hikayesinin ürünü? diyor.

İlk klipini "Hoşgeldin" şarkısına çekmiş, yaklaşık otuz kişilik kadroyla birçok klip ve reklam filmlerinden ödül alan yönetmen Işık Sam Saylav ile çalışmıştır. Fotoğraf çekimleri Fatih Ege, grafik Tasarımı Gökhan Cılam tarafından gerçekleştirilen bu albümde tamamen yaşanmış olması sebebi ile söz ve ezgilerdeki hassasiyet dikkat çekiyor. Arpej Yapım?dan çıkan albüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda dinlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.