`Ölüm'e çıkarılan `açık davetiyeler'?  SONLARI MAHİDE TEYZE'YE BENZEMESİN İNŞALLAH!

`Ölüm'e çıkarılan `açık davetiyeler'? SONLARI MAHİDE TEYZE'YE BENZEMESİN İNŞALLAH!

6 Şubat 2012: Karamanlı 30 yaşındaki işsiz Bülent Soylu o sabah yine iş bulmak umuduyla evinden çıktı. Yolda bir çanta buldu. Açtı. Çantadan 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira para çıktı. 'İşsiz' Bülent düşünmedi bile. Doğruca polise gitti. Çantayı teslim etti. Polis de çok geçmeden Ziya Gökalp Mahallesi Abdullah Erdoğan Caddesi Alperenler Apartmanı

Kat 1'de oturan çantanın sahibi 80 yaşındaki Mahide Doğay'ı buldu. Çantayı teslim etti. Haber, Mahide Teyze'nin 'açık adresisyel birlikte tüm gazetelerde ve televizyo kanallarının ara haber bültenlerinde yayınlandı.

25 Şubat 2012: Emekli öğretmen Mahide Doğay'dan iki gündür haber alamayan yakınları yaşlı kadının dairesine gitti. Yaşlı kadının kapıyı açmaması üzerine şüphelenen yakınları durumu polise ve sağlık ekibine bildirdi. Polis çilingir yardımıyla açtırdığı daireye girdiğinde yaşlı kadını el, ayak ve boynuna bağlanan domuz bağı ile boğularak öldüğünü gördü. Cinayetin; evde bulunan paralar ve altınlar için işlendiği ortaya çıktı.

4 Nisan 2012: Beyaz Show'a katılan Farah Zeynep Abdullah ('Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisinin Aylin'i) 18 yaşındayken arkadaşının bir bileziğini yuttuğunu ve altın bileziğin hala karnında bulunduğunu açıkladı.

10 Nisan 2012: Sevgili Yüksel Aytuğ, 'Beyaz Show'u o gece izlemeyelerler için 'Ne Yaptın Aylin' başlıklı bir yorum yazdı ve cümleyi şöyle bağladı: '..İşin daha da ilginci, Farah'ın dilinde de bir piercing bulunmasıydı. Kim bilir kaçıncı piercing'idir bu... E koca bileziği tek lokmada yuttuğuna göre, midesi çoktan kuyumcu vitrinine dönmüştür kızcağızın..'

Geçen Hafta: TNT ekranlarında bir tanıtıma rastladım. Delikanlının biri noter huzurunda gelecek haftaki Sayısal Loto çekilişinde çıkacağını bildiğini iddia ettiği rakamları bir kağıda yazdı, noter huzurunda bir kasaya kilitleyip notere teslim etti. Kasanın, çekilişin yapılacağı gece Ömer Çelakıl'ın programında açılacağı belirtildi..

Aklıma hemen rahmetli Kemal Sunal'ın 1984'te çektiği 'Atla Gel Şaban' adlı filmi geldi. Niyazi (Kemal Sunal) bir gün at yarışı oyununa merak salar ve işine gitmek için bindiği minibüste oynar. At yarışını tutturur fakat kuponu yatırmadığı için ikramiyeyi alamaz. Niyazi hergün minübüste kupon yaparak kendini sınar fakat kuponu yatırmaz. At yarışlarını izlemeye giden

Niyazi tüm atları yine bilir. Buna şahit olan bir adam, at yarışlarını oynatan mafya babası Kazım'a haber verir. Kazım, Niyazi'yi kaçırır, kendisi için at yarışı oynamasını ister bu sayede zaten zengin olan Kazım parasına para katacaktır..

Allah korusun;

Kadınların, kızların kulaklarındaki, bileklerindeki altın küpelere, yüzüklere, bileziklere musallat olanlar, bir gün karşılarında 'Ulen bu karnında altın bilezik taşıyan Aylin değil mi?... Heyyyyttt' deyip genç oyuncuya saldırsa..

Allah korusun;

Ömer Çelakıl'ın programını izlemedim.. Ola ki, genç adam sayıları bildi.. Ülkemizdeki 'Atla Gel Şaban' filmindeki Kazım'a benzeyen yüzlerce kişiden biri, bu genç adamı kaçırmaya kalksa..

Ne dersin sevgili Yüksel;

'Günün' değil 'Yılın Gafı' değil mi bu açık açık adres gösterme.. Emekli öğretmen Mahide Teyze'nin toprağına dökülen su kurumadı bile..

Sevgilerimle.. Saygılarımla..

Hulusi TUNCA

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.