Ömür Gedik-Haluk Levent… KALPLERİNİ KİME EMANET ETTİLER?

Ömür Gedik-Haluk Levent… KALPLERİNİ KİME EMANET ETTİLER?

Haluk Levent Kardeşi Berkant Acil’in eşi Kalp Damar cerrahisi Op.Dr. Çiğdem Acil’in Suadiye de açtığı muayenenin açılışına katıldı. Açılışta Ömür Gedik’de yer aldı…

Bugüne kadar estetik yaptırdınız mı ? Sorusuna “Estetikli halim buysa estetiksiz halimi düşünemiyorum”diye cevap veren Haluk Levent “estetik yaptırsam kalçama yaptırırım”dedi.
Ukrayna İle Rusya arasındaki savaşı da değerlendiren Haluk Levent “ Afad ile ortaklaşa yardım çalışmalarının sürdüğünü, yakın zamanda 5 tır yardımın yola çıkacağını da söyledi.
Geçtiğimiz aylarda ünlü Kızıl Ordu orkestrası İle sahneye Haluk Levent, Putin’e seslenseydiniz ne derdiniz sorusuna ise “ Beni dinlemez ama yine de sesleniyorum Savaşı Durdur” diyerek cevap verdi.

haluklevent-omurgedik1.jpg

ÖMÜR GEDİK’TEN SAMİMİ İTİRAF.. “YAZ YAKLAŞTI”

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Çiğdem Acil’in Suadiye de açtığı muayenenin açılışına katılanlar arasında Ömür Gedik’te vardı. Kadınların Varis ve Selülit problemleri için böyle merkezlere çok ihtiyaç olduğunu kendisinin de sık sık bu merkezlere özellikle yazın yaklaşmasıyla çok gittiğini söyledi.

SAVAŞTAN ETKİLENEN CAN DOSTLARINA MAMA SEFERBERLİĞİ

Ömür Gedik dernek olarak Ukrayna Rusya savaşından etkilenen hayvanlar İçin de mama yardımı yapmak İçin çalışmalara başladıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum