Ömür Gedik... 'TAM BİR ŞARLATAN!'

Ömür Gedik... 'TAM BİR ŞARLATAN!'

Gazeteci Melis Alphan ve Hürriyet yazarı Ömür Gedik, Canan Karatay'ın "Veganlar kısa ömürlüdür. Veganlar yalnız tahıl yiyor tavşan ve koyun gibi. Veganlık hastalıktır" sözlerine tepki gösterdi.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Canan Karatay, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Prof. Dr. Canan Karatay, veganları ‘tahıl beyinli’ olarak nitelendirdi.

Sıra dışı açıklamalarıyla sık sık gündem olan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, tüm hayvansal gıdalardan arınmış beslenme türü olan veganlık konusunda “Tahıl yersek koyun gibi oluruz. Tahıl yersek tahıl beyinli oluruz.

Vegan demek tahıl beyinli demek. Veganlar kısa ömürlüdür. Veganlar yalnız tahıl yiyor tavşan ve koyun gibi. Veganlık hastalıktır” demişti.

 

 

Canan Karatay’ın bu açıklamasının ardından şarkıcı Ömür Gedik, sosyal medya hesabından Karatay’a çok sert bir şekilde çıkıştı.

Ömür Gedik: ”Canan Karatay yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan… Tahıl beyinli dediği Veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence..” ifadelerini kullandı.

Melis Alphan, Karatay'a "Sensin tahıl beyinli" derken Gedik, "Yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan. Tahıl beyinli dediği veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence" Tam bir şarlatan" sözleriyle tepki gösterdi. 

Canan Karatay’ın bu açıklamasının ardından şarkıcı Ömür Gedik, sosyal medya hesabından Karatay’a çok sert bir şekilde çıkışGedik: ”Canan Karatay yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan… Tahıl beyinli dediği Veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence..” ifadelerini kullandı. İşte Gedik’in KarMelis Alphan, Karatay'a "Sensin tahıl beyinli" derken Gedik, "Yaşam hakkına saygısı ve vicdanı olmayan tam bir şarlatan. Tahıl beyinli dediği veganlar ve koyunlar da ondan daha zeki bence" Tam bir şarlatan" sözleriyle tepki gösterdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.