One Love Festival 14... HIZLI VE KEYİFLİ!

One Love Festival 14... HIZLI VE KEYİFLİ!

One Love Festival 14, kesintisiz müzik ve eğlenceyle geçen ilk gününü, tüm biletleri tükenerek 14 bin kişiyle geride bıraktı.

Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle gerçekleşen

Love, Union ve Into The Woods isimli 3 farklı sahnede gerçekleşen performanslar ve festival katılımcılarından yoğun ilgi gören renkli aktivitelerle, One Love’da festival coşkusu zirve yaptı.

 

Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle Pozitif Live tarafından Lifepark’ta düzenlenen Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 14 başladı. İlk gününde 14 bin müzikseverin katıldığı festivalin, Love, Union ve Into The Woods isimli sahneleri unutulmaz performanslara ev sahipliği yaptı. Festivalciler, müziğin yanı sıra festival alanına yayılan oyunlar, turnuvalar, eğlenceli tasarım atölyeleri, etkileyici görsel uygulamaların da aralarında bulunduğu pek çok aktivitenin, sürprizin ve interaktif deneyimin de doyasıya tadını çıkardı.

One Love Festival 14’ün ilk gününde toplam 18 sanatçı ve grup, 3 farklı sahnede festivalcilerle buluşurken, toplam 25 saatlik unutulmaz sahne performansları gerçekleştirdi.

One Love Festival 14’ün ilk gününden...

One Love Festival’in ilk gününde, Love sahnesinin açılışını Palmiyeler yaptı ve sahneyi Kim Ki O’ya  bıraktı. Festivalcileri “Groundation” şarkısı ile selamlayan Türkiyeni’nin ilk reggie grubu Sattas, müzikseverleri daha da hareketlendirdi. Metronomy’nin performansı başladığında yükselen çığlıklar ise festivalin artan temposunun da habercisiydi. Grup, Love Letters, The Look ve The Bay’in de aralarında olduğu şarkılarını festivalcilerle birlikte söylediler. İlk günün heyecanla beklenen isimlerinden olan James Blake de sahne performansı ile beklenenden çok daha fazlasını verdi ve en kalabalık performanslardan biri olarak büyük ilgi gördü. Dünya çapında hit olan “CMYK”, “Limit To Your Love” ve “Wilhelm Scream” gibi şarkılarını seslendiren Blake sonrasında Love sahnesinde finali Hot Chip yaptı. “Why Make Sense?” albümünden çıkan ilk single olan “Huarache Lights” ile sahneye gelen grup “Over and Over”, “Boy From School” ve “Easy To Get” gibi enerjisi oldukça yüksek şarkılarla Lifepark’ı sallayarak günün kapanışını yaptı.

 

One Love Festival 14’ün bir diğer sahnesi olan Union da, farklı atmosferiyle oldukça kalabalık bir festivalci grubunu ağırladı. Union sahnesini takip edenler Adamlar’dan “Kapısı Kapalı”, The Away Days’dan “Paris”, Biz’den “İçinden Gelen”, Fink’den “Looking Too Closely”  Everything Everything’den “Distant Past” ve Sapan’dan “Rüya” şarkılarının da aralarında olduğu etkileyci performanslara tanıklık ettiler.

Festivalin elektronik müzik severleri, adını ağaçların arasında yaratılan doğal kulüp ortamından alan Into The Woods sahnesini bir an bile terk etmedi. Ormandan yükselen ve dinleyicileri etkisi altına alan ritimlerin altına imza atan isimler Sevil Soylu, Deniz Kabu, Unus Emre, Darren Roach,  Dayko & Jamiryo ve Ahmet Şendil oldu.

İkinci gün eğlencenin dozu daha da artıyor!

İlk gün için tüm biletleri tükenen festivalin, ikinci gününde de her 3 sahne de oldukça önemli isimler yer alacak. One Love Festival’in ikinci günü olan 14 Haziran Pazar günü Tom Odell, Little Dragon, Austra, Ceylan Ertem,123 ve Norrda festivalcilerle Love sahnesinde buluşacak. Union sahnesini takip eden festivalciler ise  Julian Casablancas + The Voidz, José González, The Ringo Jets, Can Güngör ve Barış Demirel ile müziğe doyacak. Into The Woods sahnesinden yükselen ritimlerin arkasında bu kez Slow Hands, Loulou Players, Cem Salman, Ali Murat Karakuş ve Batu Çelik olacak. 

İŞTE FESTİVALİN İLK GÜNÜNDEN ÖZET GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.