Onur Akın... TARIK AKAN İLE KİME SELAM YOLLADI?

Onur Akın... TARIK AKAN İLE KİME SELAM YOLLADI?

Geçtiğimiz aylarda aktif siyaseti bıraktığını açıklayan ve CHP'li belediye başkan adaylarına şarkı vermeyeceğini duyuran sanatçı Onur Akın ünlü sinemacı Tarık Akan için şarkı yaptı. "Selam Söyle Tarık Akan " şarkısı piyasaya çıkmadan büyük ilgi gördü. Akın'ın selam için ricacı olduğu kişi ise Mustafa Kemal Atatürk idi...

Onur Akın 7 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu için şarkı yaptı.

Yakında müzikseverler ile bulaşacak olan " Selam söyle Tarık Akan" şarkısı şimdiden büyük ilgi gördü. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre "Sev Kardeşim", "Mavi Boncuk", "Ah Nerede", "Delisin", "Hababam Sınıfı", "Sürü" ve "Maden"in de aralarında bulunduğu 120 filmde rol alan usta oyuncu Tarık Akan için şarkı yapıldı.

Ünlü sanatçı Onur Akın 7 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu için şarkı yaptı. Yakında müzikseverler ile bulaşacak olan " Selam söyle Tarık Akan" şarkısı şimdiden büyük ilgi gördü. 

7 KEZ ALTIN PORTAKAL ALAN TEK OYUNCU OLMUŞTU 

Usta oyuncu, 1973'te "Suçlu", 1978'de "Maden", 1980'de "Adak ve Sürü", 1984'te "Pehlivan", 1989'da "Üçüncü Göz", 1990'da "Karartma Geceleri", 2003'te ise "Gülüm" filmindeki rolüyle Altın Portakal'da "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştı. Böylece 7 kez Altın Portakal ödülü alan tek erkek oyuncu olma özelliğini taşıyordu. 

İŞTE O ŞARKI;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.