Onur Şan... MÜZİKSEVERLERE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Onur Şan... MÜZİKSEVERLERE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Onur Şan, üç yıllık bir aranın ardından, ‘‘Göresim Var’’ albümüyle sevenlerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

           Türk Halk Müziği’nin başarılı isimlerinden biri olan Onur Şan’ın, repertuar çalışmaları iki buçuk yıl sürdü. Titizlikle hazırlanan ‘‘Göresim Var’’ albümü, Onur Şan’ın beşinci stüdyo albümü. Yorumcu kimliğinin yanı sıra hem söz yazarı hem de besteci kimliğiyle de müzik severlerin karşısına çıkacak olan Onur Şan oldukça iddialı.

           ‘‘Göresim Var’’ albümü on eserden oluşuyor. ‘‘Sivas’a Düşse Yolumuz’’, ‘‘Sar Saçına Sürdür Beni’’, ‘‘Karadeniz Havası’’, ‘‘Turşusunu Kursunlar’’, ‘‘Göresim Var’’, ‘‘Azerbaycan Güzeli’’ eserlerinin sözü ve bestesi Onur Şan imzasını taşıyor.

           Onur Şan’ın besteleri haricinde bir diğer sürpriz de, iki büyük ustanın eserlerinin de albümde yer alması Arif Sağ’ın bestesi ‘‘İnsan Olmaya Geldim’’ ve Ferdi Tayfur’un bestesi “Merak Etme Sen’’ albümde yer alan eserlerden.

           “Göresim Var” albümünde iki tane de anonim eser var, ‘‘Yoğurt Koydum Dolaba’’ ve ‘‘Mavrova’’ yı Onur Şan’ın kendine has yorumundan dinleyeceğiz.

            Ülkemizin hemen hemen her bölgesine hitap eden bir repertuara sahip olan “Göresim Var” albümünün müzik yönetmenliğini Mehmethan Dişbudak üstlenirken, Eyüp Hamiş, İlter Kurcala, Ömer Arslan, Emrah Günaydın, Mehmet Akatay, Cafer Nazlıbaş, Volkan Kaplan, Cafer Nazlıbaş, Rustam Mahmudov, Cem Duman, Ali Yılmaz, Şenol Arkun, Hasan Gözetlik, Anıl Şanlıel, Selim Bölükbaşı, Serdar Kastelli gibi başarılı müzisyenler de enstrümanları ile yer aldı.

            Onur Şan’ın ‘‘Göresim Var’’ albümü Kral TV ve Kral Fm’ in katkılarıyla, Esen Müzik etiketiyle 7 Temmuz’ dan itibaren tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.