Orhan Gencebay... VASİYETİ SORULDU; “ŞİMDİ KONUŞMAYALIM!“

Orhan Gencebay... VASİYETİ SORULDU; “ŞİMDİ KONUŞMAYALIM!“

Orhan Gencebay, Kadir İnanır’ın vefatının ardından gündeme gelen miras ve vasiyet tartışmaları hakkında kendisine yöneltilen soruya “Şimdi konuşmayalım böyle şeyleri, daha sonra konuşuruz” yanıtını verdi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Yeniköy’de objektiflere yansıdı. Bir nikahtan çıktığı öğrenilen Gencebay, son dönemde sağlık durumuyla ilgili hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Habertürk'ün haberine göre, iyi olduğunu belirten 82 yaşındaki Orhan Gencebay, “İyiyim, hiçbir problemim yok” ifadelerini kullandı.

Gencebay’a, Kadir İnanır’ın vefatının ardından gündeme gelen miras ve vasiyet tartışmaları da soruldu. Kendisinin vasiyet hazırlayıp hazırlamadığı yönündeki soruya Gencebay, “Şimdi konuşmayalım böyle şeyleri, daha sonra konuşuruz” yanıtını verdi.

Yeni çalışmalar üzerinde de çalıştığını belirten Orhan Gencebay, projelerinin içeriğine ilişkin ise herhangi bir detay paylaşmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.