Ozan Akbaba... `KENDİMİ BİLDİM BİLELİ OYUNCUYUM!`

Ozan Akbaba... `KENDİMİ BİLDİM BİLELİ OYUNCUYUM!`

Onu bazen komedi programlarında, bazen reklamlarda , bazende en baba filmlerde izledik izlemeye devam edecekmişiz gibi de görüyor. Sempatik, yakışıklı oyuncunun bilinmeyen yönlerini merak edip sorduk.

Aslında oyunculuğun sadece filmde replikleri ezberlemek olmadığını canlandıracağın rolü'de hissetmek ve yansıtmanın ne kadar önemli olduğunu belirten son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettirecek farklı tarzı ve yeteneği ile sektörde parlamaya devam eden oyuncu ile yaptığımız söyleşinin satır araları....

İşte Ozan Akbaba'nın kendi ağzından kim olduğuna dair cevapları..

-Ozan Akbaba Kimdir?

+1982 Kars doğumluyum. Ailem İzmir'de yaşıyor. İç mimarlık mezunuyum . Kendimi bildim bileli oyunculuk yapıyorum...

-Hangi projelerde yer aldınız? Oyunculuğun hayatınızda ki yeri nedir?

+Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney gibi tv serileri ve Yarım Kalan Mucize, Bir hikayem Var, Mutlak Adalet, Ammar ve Sürgün inek gibi Sinema filmlerinde ve hala ekranlarda dönmekte olan bazı reklam filmlerinde rol aldım.

Oyunculuk hayatımın ta kendisi oldu.

-Sizin için meslek hayatınızın dönüm noktası ne oldu?

Cennetin Sırları adlı günlük dizi oldu. Tüm bu adımların başında o koskoca dizi yatar. Bana tecrübe etmek tanımının anlamını öğreten settir

+Oyunculuk dışında başka uğraşlarınız var mı?

Film müzikleri yapmayı seviyorum, sahnelere uyarlamayı. Ve yazıyorum kalemimin gölgesinde. Rahatlıyorum. Çünkü her anlamda yaratmak ruhu doyuran bir uğraş...

+ En çok hangi proje'de yer almak heyecanlandırdı sizi?

Tüm Projelerin yeri ayrı. Çünkü her projenin ayrı seti, set çalışanları, türü farklı olur ve meslek gereği doğal olarak sıklıkla değişkenlik gösterir. Hepsi ayrı tecrübe ve haz katar.

+Bundan sonraki yaşam planın nedir? Kendini nelerde görmek istiyorsun?

Oyunculuk denilen meslekte saygın ve çıkabileceğim en yüksek mertebeye az da olsa yaklaşmış bir şekilde görmek istiyorum.

+Kendinle ilgili özeleştiri yapabiliyormusun?

Tabi ki! Çoğu zaman her an yada her proje sonrası, her oyun sonrası. Oldu mu olmadı mı? Olduysa ne kadarı oldu, olmadıysa nedeni neydi? Hayatın kendisi öz eleştriden ibaret değil mi zaten?

+Oynadığın bir rolü ekranda izleyince neler hissediyorsun?

Eleştiriye yönelik bakıyorum kendime. Herkes yaptığı işe uygun olduğunu görmek ister. Herkesin tek gayesi başarılı olmaktır. Bu yüzden ne zaman kendime baksam hep ne kadar yetkin olduğumu görmeye çalışırım. Çünkü bundan sonraki işimdeki başarım bir öncekinde yaptığım hatalarda yada öğrendiğim yeni temellerde, detaylarda gizli.

Yakışıklı oyuncu ile daha fazla bilgi almak için www.ozanakbaba.com ziyaret edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.