Özge Uzun... KARARLI, CESUR VE GÜÇLÜ BİR KADIN !..

Özge Uzun... KARARLI, CESUR VE GÜÇLÜ BİR KADIN !..

Ekranların başarılı ve güzel sunucusu Özge Uzun, Mag Ağustos sayısına hayatına dair özel açıklamalarda bulundu...

Kararlı, cesur, yaşadığı güçlüklere karşı ayakta kalabilmiş bir kadın.Ekranların başarılı ve güzel sunucusu Özge Uzun Mag Ağustos sayısına hayatına dair özel açıklamalarda bulundu.

Küçük yaşta Ankara?dan bavulunu toplayıp İstanbul'a giden ve azmi sayesinde başarıya ulaşan güzel sunucu Özge Uzun, mesleğe radyoculuk yaparak başladı. Radyoculuktan televizyonculuğa geçişinin 2001 yılında Ntv'de seslendirme yapmasıyla başladığını belirten Uzun, böylelikle çok başka bir dünyaya geçiş yaptığını ifade etti.

Tam 12 yıldır ekranlarda izleyici ile buluşan başarılı sunucu, habercilikte başarılı olmasının sebebini özgün olmasına bağlıyor. Özel hayatında anneliğiyle birlikte zor günler geçiren Özge Uzun: "Her annenin hayatı zor ama farklı gelişim gösteren bir çocuğun annesi olmak çok daha zor." diyor. Mavi Gözlü Küçük Dev blogunda oğlu Dağhan ile yaşadığı deneyimleri en içten şekilde paylaşan Uzun: "Dertleşiyorum, yazıyorum, rahatlıyorum" diyor.

"Annelik bana hüznü, gerçek mutluluğu, beklemeyi öğretti" diyen güzel anne, kendisini: " Biraz aklı kıt, deli.. Zaten hafif çatlak olmasam cesur ve enerjik de olamazdım" şeklinde anlatıyor.

Tv8 ekranlarında sunduğu 'Özge İle Yeni Hayat' programı ile birlikte önüne bambaşka bir kapı açıldığını söyleyen Uzun: "Ben bu yolda ilerlemek istiyorum. Kendime ve potansiyelime güveniyorum. Uzak gelecekte ise, belki bir sahil kasabasında ya da memleketim Ankara'da Mebus Evleri'nde yaşamak istiyorum." şeklinde duygularını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.