Özgün... SENFONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE KONSER VERDİ !..

Özgün... SENFONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE KONSER VERDİ !..

Özgün, `Eskişehir`de Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası` le `Yeni Yıl Özel Konseri`nde Eskişehir`lilere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Eskişehirli sevilen Pop sanatçısı Özgün, geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile 'Yeni Yıl Özel Konseri'nde verdiği performans ile dinleyicilere unutulmayacak bir gece yaşatt.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının konuk sanatçısı olan Özgün, yoğun ilgi ve katılımı ile izleyicilere şahane bir sahne şovu sergiledi.

Özgün?ün aynı zamanda konservatuardan arkadaşı olan Şef Kıvanç Tepe'nin yönettiği, Büyükşehir Belediye Senfoni Orkestrası ve Özgün Eskişehirlilerden tam not aldı.

Konseri izlemeye gelenler arasında eşi ve ailesi de müzikseverler ile destekleyenler arasındaydı.

Kendi eserlerini, Eşkişehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile birlikte seslendirmek ve bu özel şehirde konser vermenin önemini dile getirirken ; "Çok şanslıyız. Çünkü Büyükerşen gibi sanatçı ruhlu başkana sahibiz. 90'lı yıllarda Ankara'da otururken, Eskişehirliyim demekten çekinirdim. Şimdi Yılmaz Büyükerşen gibi sanata değer veren bir başkanla bambaşka bir kimliğe bürünen Eskişehir beni gururlandırıyor." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.