Paramparça... HARUN, DEMİR’İN BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR MU?

Paramparça... HARUN, DEMİR’İN BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR MU?

Ekranların sevilen dizisi ‘Paramparça’,28 Mart Pazartesi akşamı 59. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde; Harun, Dilara’nın doğum yaptığını öğreniyor.

 DENİZ GEÇMİŞİYLE YÜZLEŞİYOR

Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir.

Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Cihan ise Hazal’ın kötülüklerini daha fazla alttan almamaya karar verir. Demir’e bakıcı olarak yalıya gelen Sevinç artık, Hazal’ın suç ortağıdır.

 HARUN, DEMİR’İ ÖĞRENİYOR

Dilara’nın doğumunu Maide Hanım’dan öğrenen Harun, Demir’in kendi çocuğu olduğuna emindir. Maide Hanım, vakıf bahanesiyle yalıya gider ve bebeğe ait bir eşyayı gizlice alır.

Dilara’dan bir şans daha istemeye kararlı olan Harun, Dilara ile yüz yüze gelmenin bir yolunu bulur ancak, Candan bu buluşmaya izin vermeyecektir... 

Başarılı oyuncu Taner Turan Paramparça dizinin kadrosuna dahil oldu

Son olarak “Şeref Meselesi” dizisinde Sadullah karakterini canlandıran ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan, başarılı oyuncu Taner Turan Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını  Endemol Shıne Türkiye’nin yaptığı ‘Paramparça’ dizisinin kadrosuna dahil oldu.

tanerturan_01.jpg

Taner Turan dizide uzun yıllar hapiste yatan kabadayı Burhan karakterini canlandıracak. Bakalım kabadayı Burhan’ı Paramparça dizisinde neler bekliyor.    

Usta oyuncu Taner Turan  “Yeniden Altan Dönmez  ile çalışmak mutluluk ve keyif verici” dedi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.