Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği... EBRU YAŞAR RÜZGARI ESTİ!..

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği... EBRU YAŞAR RÜZGARI ESTİ!..

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği himayesindeki görme engelli çocuklar ile Balıkesir’deki engelli çocuklar için hafta sonu düzenlediği programda Ebru Yaşar rüzgarı esti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM) işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen etkinlikte Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuk Balıkesir’deki engelli çocuklarla bir araya geldi.

Aileleri ile birlikte Cumartesi günü Balıkesir’e gelerek, şehri gezen çocuklar, pazar günü de Ebru Yaşar’ın sahne aldığı muhteşem organizasyonda Balıkesir’deki engelli çocuklar ile buluştu.

Ebru Yaşar’ın da yönetim kurulunda yer aldığı derneğin yönetiminde olan Monik İpekel, Neşe Gönül ve Hale Bacakoğlu da bu özel etkinlikte yerlerini aldılar.

Çocuklar boyama, hikaye okuma ve dans gibi aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi. 

“Müzik İyileştirir ve Kaynaştırır”

Öte yandan organizasyona katılan Ebru Yaşar sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bu özel günde kendileri ile birlikte olup bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür eden Yaşar, bugünün farkındalık günü olduğunu vurguladı.

Etkinliğin iki farklı şehirdeki özel çocukların birbirleri ile özel arkadaşlık bağları kurabilecekleri bir platform yarattığını dile getiren Yaşar: “ Bugün özel arkadaşlarımızla birlikte keyifli bir gün geçiriyoruz.

İnsan olarak bazı konularda herkesin duyarlı olması gerekir. Buraya katılan dostlarımızla eğleneceğiz.

Onlara birazdan şarkılar söyleyeceğim. Biliyorsunuz müzik ruha en iyi gelen şeydir. Müzik iyileştir ve kaynaştırır. Hep birlikte şarkılar söyleyeceğiz. “dedi. 

Ebru Yaşar, başta Didar Kafaoğlu olmak üzere burada olan tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederek “Herkes elini taşın altına koymalı bilmeli.

Bu sadece maddiyat ile sınırlandırılacak bir tutum ve davranış değil. Manevi olarak da birbirimizin yanında olacağız ve kenetleneceğiz.

Biz güçlü bir ülkeyiz ve zor durumlarda kenetlenmeyi çok iyi bilen bir milletiz. O yüzden özel arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi asla es geçmeyeceğiz. Onlarla beraber yaşamayı öğreneceğiz. “ dedi. 

Basın toplantısının ardından sahneye çıkan Ebru Yaşar, Ada Deniz adında 3 aylık bebeği kucağına alarak “Çocuğumuz sahne tozu aldı, inşallah sanata meraklı olur.” sözleriyle salonu kahkahaya boğdu.

Kucağına aldığı 3 aylık Ada Deniz'i öpüp koklayan ve onunla beraber objektiflere poz veren Ebru Yaşar, kucağındaki minik misafiri ile birlikte bir dönem müzik listelerini kasıp kavuran ''Seni anan benim için doğurmuş'' şarkısını seslendirdi.

Bir ara sahneden inerek salonu dolduran Balıkesirliler ile kaynaşan başarılı sanatçı, gördüğü yoğun ilgi dolayısı ile duygu dolu anlarda yaşadı.

Katılımcılar sevilen sanatçının şarkılarıyla doyasıya eğlenirken, Didar Kafaoğlu da çocuklara hediyeler dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.