Payidar Tüfekçioğlu...ORGAN NAKLİ İÇİN BEKLİYOR!

Payidar Tüfekçioğlu...ORGAN NAKLİ İÇİN BEKLİYOR!

Tiyatronun usta ismi Payidar Tüfekçioğlu’na karaciğer nakli yapılacak. Usta oyuncu için acil A veya 0 grubu donör aranıyor.

Sanat dünyasından üzücü haber. Sinama ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu’nun çok ciddi sağlık problemleri yaşadığı ve karaciğer nakli yapılacağı ortaya çıktı.

Usta oyuncuya karaciğer nakli yapılacağı ve donöre ihtiyacı olduğunu meslektaşı Uğur Taşdemir attığı twit’le duyurdu. Taşdemir twitinde, “Payidar Tüfekçioğlu’na karaciğer nakli yapılacak.

A veya 0 grubu donör aranıyor. Negatif veya pozitif. Sanat camiasına duyurulur” ifadesini kullandı.

55 yaşindaki sanatçı Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İbrahim Velid karakteriyle şöhretinin zirvesine çıksa da sayısız üst düzey tiyatro oyununda rol almasıyla camianın saygın isimleri arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Tüfekçioğlu, Yeraltından Notlar (İstanbul Devlet Tiyatrosu), Ayak Takımı Arasında (İstanbul D.T.), Amadeus (İstanbul Devlet Tiyatrosu), Bağla Şu İşi (Tiyatro Stüdyosu), Şölen (Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu), Teneke (Bakırköy Belediye Tiyatroları), Efrasiyab’ın Hikâyeleri (İstanbul D.T.), Mezopotamya Üçlemesi (Antalya D.T.), Othello’nun Ölümü (Antalya Devlet Tiyatrosu) gibi oyunlarla seyirciyle buluştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum