Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD’İN YILMADAN MÜCADELESİ!

Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD’İN YILMADAN MÜCADELESİ!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, 49. bölümüyle 4 Mayıs Cuma akşamı TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamları izleyenlerinin merakla ve heyecanla beklediği dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in 49. bölümünde;  

Abdülhamid’in kuracağı denge siyasetiyle çıkacak dünya harbini ve suikastini engellemesi ve bununla birlikte batının tehlikeli ve kirli oyunlara devam ederek onu bitirme isteğinin girişimleri konu edilecek.

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in

Abdülhamid keskin zekâsı sayesinde bir kez daha tiyatroda gerçekleşecek olan suikastın önüne geçip dünya harbinin çıkmasına engel olur.

Aynı gece Fehim Paşa tiyatroda Parvus’u görmüş ancak emin olamamıştır. Parvus ise ayağına dolanan Fehim Paşa için bu defa güzel bir tuzak hazırlığı içindedir.

Abdülhamid tüm dünyadaki Müslümanlara daha iyi bir hayat sunmak için çalışmalar yaparken Parvus da boş durmaz.

Bu defa, Abdülhamid ve Hanedanlığı yok edecek ölümcül bir plana girişir. Bu plan için İstanbul’daki masonları bir araya toplayacaktır.

Üstelik Abdülhamid’in yakın çevresindeki iki Paşa da bu masonların arasındadır. Parvus, onların yanına Mahmud Paşa’yı da katmakta kararlıdır. Mahmud Paşa bir kere daha Abdülhamid’e ihanet edecek midir?

Kemalettin ve Hatice’nin geçmişte yaşadıkları aşkı öğrenen Naime deliye döner. Bidar ve Seniha’nın da durumdan haber olduğunu duyunca daha da yıkılır.

Seniha ve Bidar’ın arası bu mesele yüzünde bir kere daha gerilirken Naime, Hatice ve Kemalettin’i kendisiyle birlikte ölüme götürecek büyük bir oyun hazırlar.

Abdülkadir’in arkasından Sarayın altındaki dehlize inip kaybolan Mislimelek’i ise büyük bir tehlike beklemektedir.

Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde dizinin yönetmeni Emre Konuk da rol alıyor. Dizinin bir sahnesinde Abdülhamid’in, önemli kararlarını danıştığı Galip Dede’nin dergâhına giderek zikir yaptıkları aşık müritlerinden biri olarak izleyeceğimiz yönetmen bu haftanın sürprizlerinden

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Emel Dede,  Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan ve Buket Kahraman’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 4 Mayıs Cuma ve her Cuma TRT 1’ de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.