Payitaht Abdülhamid... İSTANBUL GENÇLİK FESTİVALİ VE LYON TÜRK FUARI'NDA YOĞUN İLGİ!..

Payitaht Abdülhamid... İSTANBUL GENÇLİK FESTİVALİ VE LYON TÜRK FUARI'NDA YOĞUN İLGİ!..

Yenikapı’da 2- 6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye’nin en büyük Gençlik Festivali olan İstanbul Gençlik Festivali (İGF), geçtiğimiz gün, TRT1’in sevilen ve büyük ilgi gören dönem dizisi Payitaht Abdülhamid oyuncularını konuk etti.

Festival alanı içinde TRT’nin stant ve söyleşilerinin düzenlendiği etkinlik alanında gençlerle söyleşide buluşan dizinin ‘Kemalettin Paşa’ karakterini başarıyla üstlenen oyuncusu Eren Hacısalihoğlu ile beğenilen ‘Söğütlü’ karakteriyle tanınan oyuncusu Yusuf Aytekin, karakterlerini ve oyunculuk hakkındaki düşüncelerini gençlerle paylaştılar.  

Dizinin beğenilmesinin, sevilmesinin ardında büyük bir emeğin ve çalışmanın olduğunu belirten sevilen oyuncular, “Büyük bir özveriyle çalışmak ve disiplin bu işin tek formülü.

Büyük prodüksiyonlu bir iş yapıyoruz. Titizlikle çalışıyoruz. Karşılığı da sizin sevginiz. Bu bizi çok mutlu ediyor.” Dediler.  

İki beğenilen oyuncu, söyleşi sonrası festival alanında hayranları ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.  

Ayrıca, Payitaht Abdülhamid, Fransa’nın Lyon şehrinde 5-8 Mayıs tarihlerinde bu yıl 8. gerçekleştirilen Türk Fuarı “FestiCulture 2018 En Sevilenler Ödül Töreni”nin özel davetlisi oldu.

Dizinin Yapımcısı ES Film’den Yusuf Esenkal, dizinin başrolü Bülent İnal ve yine başrollerinden Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı Festi Culture Ödül Töreninde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Payitaht Abdülhamid ekibi, Fransa’da yaşayan Türk vatandaşları ve Fransız seyirciler kadar tüm dünya ülkelerinden gelen konukların özel ilgisiyle karşılandı.

Mehteran takımı eşliğinde sahneye çıkan Bülent İnal ve Bahadır Yenişehirlioğlu, karşılaştıkları sevgi seli karşısında duygu dolu anlar yaşadılar.

Türk ve Fransız kanallarının röportaj yaptığı Payitaht Abdülhamid dizisinin Abdülhamid Han karakterini başarıyla üstlenen başrolü Bülent İnal; şunları söyledi;

“Öncelikle bu güzel karşılamanın yarattığı sevgi seli karşısında çok mutluyum. Demek ki dizimizle dünyanın her yerindeki bu güzel insanlarla buluşuyoruz.

Mehter ekibiyle karşılanmak muhteşemdi. Türk kültürünü tanıtan ve kültürler arasında köprü kuran Festi Culture aracılığıyla herkese gerçekten çok teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.