Pınar Bent... ÇÖLDE GELİNLİK ÇEKİMİ!

Pınar Bent... ÇÖLDE GELİNLİK ÇEKİMİ!

Modacı Pınar Bent Dubai’de çölü çekim platosu yaptı. Çekimlerde "Miss Fashion TV World" güzellik yarışmasında kraliçe olarak da taç giyen Brezilyalı güzel influencer Paula Fernanda Assunção modellik olarak poz verdi.

Modacı Pınar Bent gelinlik modellerinin fotoğraf çekimlerini Dubai’de çölde yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Dubai Fashion Week’e katılarak gelinlik defilesi yapan Pınar Bent, gelinlik modelleri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Dubai’deki çekimlerde Miss Fashion TV World güzellik yarışmasında kraliçe olarak taç giyen Brezilyalı güzel Paula Fernanda Assunção modellik yaptı…

Ülkemizde gelinlik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan modacı Pınar Bent yeni gelinlik tasarımlarının tanıtımını geçtiğimiz günlerde Dubai’de düzenlenen Dubai Fashion Week’e davet edilerek düzenlediği defile ile yapmıştı.

Ünlü ve güzel modacı yeni modellerin katalog çekimleri için mekan olarak Dubai’de çölü tercih etti.

Uçsuz bucaksız çöllerde çekimleri yapılan gelinliklerin modelliklerini ise Dubai’de moda haftası içinde düzenlenen Miss Fashion TV World güzellik yarışmasında taç giyen güzeller yaptılar.

Çekimlerde Miss Fashion TV World kraliçesi olarak taç giyen Brezilyalı güzel Paula Fernanda Assunçao’da vardı. Ülkesi Brezilya’da en iyi güzellik influencer’ı olarak tanınan Paula Fernanda Assunção, transparan gelinlikler ile poz verdi.

Çekimler sırasında modeller ile yakından ilgilenen Pınar Bent, “Gelinlikler için çölde katalog çekimi yapma fikri çok değişik geldi. Kapalı bir mekan yerine, kışın ortasında çölde sıcak bir ortamda çekim yapmak herkes için çok keyifli oldu” dedi.

Pınar Bent’in 2022 gelinlik modellerinde transparan gelinlikler dikkat çekiyor.                                                                                                                                                                      

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.