Pinhani... '40 YILLIK ŞARKILAR' 20 FARKLI SANATÇININ YORUMU İLE!

Pinhani... '40 YILLIK ŞARKILAR' 20 FARKLI SANATÇININ YORUMU İLE!

Ezginin Günlüğü “40 Yıllık Şarkılar” 20 Farklı Sanatçının Yorumu İle Yayında.

Bora Duran, Can Bonomo, Can Kazaz, Canozan, Cihan Mürtezaoğlu, Dilhan Şeşen, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Fikri Karayel, Gripin, Harun Tekin, Karsu, Melek Mosso, Melike Şahin, Nilipek., Ömer Yener, Pinhani, Rubato, Sedef Sebüktekin ve Zeynep Bastık gibi son yılların en sevilen ve üretken isimleri en sevdiği Ezginin Günlüğü şarkısını yorumladı.

“40 Yıllık Şarkılar” video klipleri ile birlikte izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Şimdiye kadar Dolu Kadehi Ters Tut’ dan “DUVAR”, Gripin’den "EBRULİ”,  Sedef Sebüktekin' den "YASTIKLI ŞARKI" , Melek Mosso’dan “KANTO” , Cihan Mürtezaoğlu’ndan “MARTI”, Karsu'dan "SENİ DÜŞÜNMEK", Rubato’dan ‘’1980 / SİGARAMIN DUMANINA SARSAM’’ ve Nil İpek ‘’PAPATYA’’ klipleri yayına girdi.

Pinhani Yorumu İle "Sabah Türküsü" Sokak İnsanlarının Fon Müziği Oldu.

Ezginin Günlüğü grubunun kurucularından Nadir Göktürk tarafından, Abdülkadir Meriçboyu'nun şiirinden bestelenen “SABAH TÜRKÜSÜ” şarkısı ilk olarak 1986 yılında yayınlandı.

"40 Yıllık Şarkılar" albümünde ise Pinhani yorumu ile tekrar dikkat çeken "Sabah Türküsü" İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde kliplendi.

Bir kağıt toplayıcısının geçimini sağlamak için gün içindeki hayat mücadelesinin anlatıldığı videoda gerçek hayatında da sokaklarda kağıt toplayıcısı olarak yaşayan, aynı anda 4 farklı işte çalışan Doğan Altınçiçek'in 1 günü ekrana yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.