PLAYBOY'UN KADINLARI-(4) Kim Kardashian ERMENİ ÇIPLAK!...

PLAYBOY'UN KADINLARI-(4) Kim Kardashian ERMENİ ÇIPLAK!...

Playboy'a verdiği çıplak pozlar ve sevgilisi Ray J ile internete düşen seks kaseti dünya çapında şöhret getirdi...

HAZIRLAYAN :MURAT ÖKTEM

Gerçek adı :Kimberly Noel Kardashian

Doğım tarihi:21 Ekim 1980

Doğum yeri:ABD

Kimberly Noel Kardashian (doğum 21 Ekim, 1980) Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir.

Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. Dedesi Türkiye'den göç eden Ermenilerdendir.

2007'de Playboy dergisine soyunan Kim 2008'de Carmen Electra ile birlikte Acaip Bir Film adlı filmde oynamıştır. Felaket filmleriyle dalga geçen bir film iyi eleştiriler toplayamamıştır. Kardashian How I Met Your Mother'ın bir bölümünde de yer almıştır. Yine 2008'de "Dancing with the Stars" adlı bir dans yarışmasında daha yer almıştır.

Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış, kendi parfümünü çıkartmış ve ayakkabı satış servisi başlatmıştır.

2000'de prodüktör Damon Thomas'la evlenip 2004'te boşandı. Daha sonra R&B sanatçısı Ray J ile çıkmaya başladı. Ray J ile bir seks kasedi ortaya çıktı. Kim Kardashian önce dava açsa da daha sonra Vivid Entertainment'la anlaşıp kasedin haklarını 5 milyon dolara sattı. 2007'de Ray J'den ayrılan Kardashian, Amerikan futbolcusu Reggie Bush ile çıkmaya başladı ancak ayrıldılar. 2010 Ekim'in de ise Michael Copon ile ilişkiye başladı ve bu ilişkisi de kısa sürdü.

HAFTAYA: Yazı dizisi 5...CARMEN ELECTRA ''KAPAK KRALİÇESİ''!...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum