Portaxe... SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE İKİ MUHTEŞEM SEÇENEK!

Portaxe... SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE İKİ MUHTEŞEM SEÇENEK!

Portaxe Sevgililer Günü’nde iki ayrı programla “sevenleri“ ağırlayacak. Boğaziçi’nin eşsiz manzarasında geleneksel misafirperverliği ve kaliteli hizmet anlayışla öne çıkan Portaxe’de 13 Şubat Gecesi iki ayrı salonda Soner Olgun ve Ege sahne alacak.

Sevgililer Günü’nü bir önceki gece kutlamak isteyen sevgililer için dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek olan Soner Olgun ve Ege ile “Sevgililer Günü” sabahın ilk saatlerine kadar sürecek.

13 Şubat’taki “Sevgililer Günü” programı 20:00’da kokteyl ile başlayacak ve yemekle devam edecek. Saatler 22:00’yi gösterdiğinde Portaxe’de Soner Olgun ve Portaxe Shine’da da Ege’nin canlı performansları eşliğinde limitsiz yerli içkinin bulunduğu yemeğe geçilecek.

Gecenin sonunda ise mercimek çorbası, sucuk ekmek ve midye dolması yanan variller ve boğazın kış manzarası eşliğinde servis edilecek.

Soner Olgun’un yer aldığı program 225 -395 TL, Ege’nin yer aldığı program ise 175-225 TL arasında değişiyor. Portaxe’de, Sevgililer Günü’nde Soner Olgun ve Ege eşliğinde unutamayacağınız bir gece sizi bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.