Prestij Meselesi... FRAGMAN GELDİ!

Prestij Meselesi... FRAGMAN GELDİ!

Yılın en iddialı filmi Prestij Meselesi’nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Müzik albümleri, konserleri, şarkıları, sinema filmleri ve dizilerdeki başarılarıyla milyonların sevgisini kazanan Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhret yolculuğunu konu alan, gerçek bir umut hikayesinin anlatıldığı filmin fragmanı, izleyenlerden tam not aldı. 

Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen filmi Prestij Meselesi’nin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün efsane müzik adamı Hilmi Topaloğlu ile birlikte garibanlıktan starlığa uzanan yolculuklarını ve 90’lı yıllara damgasını vuran Prestij Müzik ailesini konu alan film,  fragmanıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Kırmızıgül ve filmin oyuncuları,  Soho House İstanbul’da bir araya gelerek fragmanı ilk kez birlikte izlediler.

Komedi ile dramı harmanlayan filmin beğeni toplayan fragmanına sosyal medyada kısa sürede yüzlerce yorum geldi.

Başrollerinde Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Meral Çetinkaya, Nursel Köse, Murat Han, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten ve Ali Erkin’in yer aldığı Prestij Meselesi; atmosferi, ışığı ve dönemi ile yılın en iddialı filmi.

Prestij Meselesi; dev oyuncu kadrosu, dev bütçesi ve izleyenlere yaşatacağı görsel şölen ile 3 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün, yapımcılığını ise Boyut Film- Murat Tokat’ın  üstlendiği film, Prestij Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini anlatırken Türkiye’nin dönemsel geçmişine de ışık tutacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.