Quality of Magazine... İNTERNETTE DE AYNI ADRESTE!

Quality of Magazine... İNTERNETTE DE AYNI ADRESTE!

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Quality of Magazine, 9. Yıl kutlaması ve 9. Quality Ödül Töreni için geri sayımın başladığı bu günlerde, Mayıs 2018 sayısı ile başarısının tesadüfi olmadığının bir kanıtlıyor.

Quality of Magazine, İnternet sitesi adresi sosyette.com'u derginin adını taşıyan qualitydergisi.com çatısı altına topladı.. 

Bundan böyle yayın hayatına qualitydergisi.com olarak devam edecek..

Quality of Magazine, 107. sayısı olan Mayıs 2018 sayısında, “Anneler Günü”ne özel bir içerik hazırladı. Ayrıca, Quality of Magazine, bir dergide üç ayrı kapakla adeta üç dergiyi buluşturmaya da devam ediyor: Quality of Magazine, Quality Business, Quality Fashion. 

Kapak röportajımızda değerli bir hukukçu dostumuz var. Avukat Senay Türk ve çocukları ile Dragos’taki bahçeli villalarında yaptığımız çekimler ve güzel sohbetin tadına doyamadık.

Senay – Atılgan Türk çiftinin kızları ve 3 aylık bebekleri Atılay Ata Türk’ün fotoğraflarına ve Senay Hanım’ın bir anne olarak gururla anlattığı “Atılay Ata Türk” ün isim hikâyesine bayılacaksınız.   

Anneler Günü Özel dosyası

Anneler Günü özel dosyasında; Asiye Kefeli, Ahu Orakçıoğlu, Dilara Doğan, Beyhan Benardete, Emine Ün Karakaş, Hamiyet Yiğit, Selen Görgüzel, Selma Doğan, Oya Başar, Berrin Özgen, Arzu Özal Tülay Gürel, Nehir Yazıcı ve Berna Çetinsaya çocukları ile birlikte Quality'nin objektifi için özel olarak poz verip, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Quality Business  

Dergimizin Business kapağını değerli bilim insanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak süslüyor. Büyük emeklerle kurduğu Kent Üniversitesine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın onayı ile rektör atanan Neşe Hanım, böylece akademik kariyerine rektörlüğü de ekledi.    

Başarılı Halkla İlişkiler uzmanı ve iletişimci Banu Noyan, yeni kurduğu akademi ile sahne ve dizi- film sektörüne yeni yüzler, yeni isimler kazandıracağını anlattı. 

30 yıldır el işçiliği ile teknolojiyi birleştirerek özel üretim ayakkabıları ihraç eden Cengiz Gümüş ile Nişantaşı’nda ki ilk ve tek mağazasında konuştuk. 

Quality Fashion

Güneş yüzünü gösterince, vitrinlerin de yüzü güldü, bahar ve yaz koleksiyonları içimizi ısıtmaya başladı. İşte Quality Fashion sayfaları da aynen böyle modunuzu yükseltecek. Yeni sezonun trendlerine ve stil önerilerine mutlaka göz atın. 

Quality of Magazine Mayıs 2018 sayısı, en son davetler ve aktüel haberler, Anneler Günü hediye seçenekleri, cemiyet yaşamı, dekorasyon sayfalarının yanı sıra, sağlık, kültür-sanat, teknoloji, otomobil sayfaları ve köşe yazarları ile de hayatın nabzını tutuyor. 

Dergimizin 107. sayısı 1 Mayıs’tan itibaren D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi gibi seçkin satış noktalarında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.